CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Wednesday, April 21, 2010

Saya sangat sibuk............!

Ho ho ho.......


saya sangat sibuk sekarang!
sedang mempacking makanan tradisional Melaka


last minute..........
tengahari tadi ....
YDP PIBG mintak saya sediakan goodie-bags 
sebanyak 250 untuk ibubapa & guru!
& 30 goodie-bags istemewa seperti yang saya buat  
untuk tetamu KM lepas....
untuk mesyuarat PIBG hari Jumaat ini....
bergegas lah petang tadi saya mencari di kedai 
tertentu untuk mendapatkan bekalan....


nak tak nak...saya kena tolong 
YDP ini mudah berurusan dengan saya....
YDP & AJK nak beri sedikit tanda terima kasih 
kepada semua guru & ibubapa....


Ohhhhh....bukan senang nak dapat YDP seperti ini...
komitmennya sangat bagus!!!
pandai  cari sumbangan untuk cenderamata
seperti yang saya sedang siapkan ini !

nasib baik Fatehah tolong packing jugak.....
esok petang bolehlah saya letakkan rupa goodie-bags itu.....

20 comments:

rosli said...

Salam hjh zaleha,

Saya ada di Melaka dari isnin hingga th tadi, sorry tak sempat nak visit sekolah hjh tadi. Ni tgk hjh pun sibuk sgt.....

isnin aritu sempat gi lunch kat restoran tiga lima di banda hilir...sedap...tgk rumah saya. Maybe nak repeat sabtu ni bersama my famili pulak.

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

tahun hadapan ada harapan dapat anugerah khidmat cemerlang

Wassalam

n@m@n said...

boleh pos ke sini?

p/s: hadiah tak pos2 pon lagi..hehe

manzlie said...

salam from Makkah...


jgn lupa satu goddies bag for cl disni...heheheheh


waslam

ahmad humairi said...

yea laa,
cenderamata pun dapattt...
pokoe pon berisiiiii,

la...laaa...laaa...
senangnya ati...

Aidil Fadzil said...

Salam, selamat berPIBG, semoga berjalan lancar...

erienz said...

Salam...
Nak tolong cikgulah...tgh bosan ni....he3

nza said...

kalu kita dh dicop mohor bahagian hadiah n cenderahati mmg muka kita la kena smpai pencennnnnnn....

Nida said...

Bila sebut makanan Melaka ni, teringat pula saya pada asam pedas Melaka

sonata anak kancil said...

Rosli: hari lain bolehlah transit kat ofis saya....terima kasih memilih Melaka , negeri pelancongan sdr!

sonata anak kancil said...

Rozali : kalau tahun depan dapat...ini adalah untuk kali ke 3! doa2kanlah....

sonata anak kancil said...

Naman : terus terang cakap - tak boleh.....nanti rosak makanan ni...

sonata anak kancil said...

manzlie : nanti buat gathering lagi - panggil saya jadi gathering planner!

sonata anak kancil said...

Ahmad Humairi : ade duit semua boleh buat!!!

sonata anak kancil said...

Aidil Fadhil : hu hu hu...hari ni sibuk untuk persiapan petang ni

sonata anak kancil said...

Erienz : dah siap ! lain kali yer...

sonata anak kancil said...

Nza : Mereka senang berurusan dengan saya!!! tak banyak soal....ade bajet...semua boleh saya kirakan!

sonata anak kancil said...

Nida : alahai...cia kat dia....cubalah cari mana2 resepi asam pedas Melaka dengan Mr Google...dia ade banyak!!!

4-a&nazrah said...

mesyuarat hari ni ke? semoga semuanya berjalan lancar seperti yang dirancang. kami dah selesai pada hari ahad lalu..

"Hamba allah swt yg lemah" said...

salam sibuk ke.. kalau ade masa ziarah la blog saya ni...

cantik la blog awak:) salam pekenalan.. kalau ade masa datang la ke blog saya

http://pesananbersama.blogspot.com/vis

http://sentiasa-bertaubat-pada-allah-swt.blogspot.com/

http://jom-ketawa.blogspot.com/


http://kongsi-atikel.blogspot.com/

http://messagewith.blogspot.com/


pilih la yang mana awak bekenan maaf kalau saya menyusahkan..:)