CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Monday, April 5, 2010

Anugerah Bintang Blog Popular # Anugerah Bintang Popular Berita Harian

Syukur alhamdullilah
Terima kasih - terima kasih
kepada semua yang telah mengundi saya, 
yang telah memilih saya
atas dasar apakah mengundi saya???


kelu lidah ku tak terkata
( perasan jadi bintang blog popular....
ramai  di luar sana lagi popular! - lihat PDKM tu.. )
nak buat macam mana kan...
orang dah pilih....terima aje la...
jangan banyak soal lagi! 
kang semua anugerah ditarik balik....
padan muka ko sonata...
jangan banyak songel pulak.....
senyap2 sudah lah...
bukan senang orang nak beri award ni....


nampaknya bila ade award ni 
telah mengalahkan bintang popular tahun 2009 - 
datuk siti norliza.....menang lagi....
katanya ini tahun terakhir...
tahniah datuk....masih bertahan lagi.....
tahun depan mana tahu....
aku pulak??? he 3x......
memang sah jauh panggang dari api....!!!


kalau masuk senarai dalam Berita Harian
konfem ....aku tak menang!!!


lihat lah dunia.....ngeh3x....
pinjam jap sape lah yang selalu guna ngeh3x ni...
Che Pit ...kot....dia punya blog pun bertajuk....
ngeh3x....gunapakai Che Pit ye...


aku pun nak berucap sikit di pentas arena blog ini 

 terima kasih kepada rakan bloggers yang telah 
memberi award...cuma kena ambik sendiri...
kalau lah ade majlis seperti anugerah 
bintang popular yang baru saja selesai tadi....
ohhhh........berapa kali saya naik ke pentas????
orang pun jemu jelak.....
asyik2 dia je naik.....
ha ha ha.....tergelak pulak hamba ini....


semua award telah aku letakkan
kat sebelah kanan blog aku ni...
lihat la...sederet dah.....mana mahu letak lagi....
( ade lagi orang nak bagi.....??? 
tadi kata banyak....tanya pulak sape nak bagi lagi....
sape nak beri - beri la.....
tak yah soal2 lagi...layak ke tidak terima...
kira sapu bersih sudah lah....)


yang masih belum sempat2 ye lah...
aku nak menjawab syarat2 menerima award...
( ade syarat pulak.....patutnya tak payah la.....!!! )

 
semua syarat2 tu ade....
cuma tak terjawab...ade aku simpan dalam note-pad
simpan dulu...lama2 kang jadi macam muzium pulak....
yang penting aku tepek kat kanan blog ni....
tanda aku menghargai kalian
yang telah sangat2 sudi menghantar 
award kat aku
yang mana blog aku ni...


hanyalah kisah2 campuran masam masin....
asam garam kehidupan seharian aku....
macam2 ade....
nak spesifik kepada satu konsep...
tak boleh looo.......
aku akan tulis apa saje
yang aku rasa layak untuk ditulis.....


selamat malam.....zzzzzzzz







15 comments:

manzlie said...

salam from Makkah..


taniah....banyak awards..


LIHAT LAH DUNIA...LIHAT LAH DUNIA...



waslam

sonata anak kancil said...

Manzlie @ CL : layak nya CL lagi banyak dapat!!! award untuk CL ialah mereka yang setiap hari menziarah CL & sebagai tetamu CL....tahniah!

laki cikgu kimia said...

fewit! dapat anugerah tu! nak signature!!!

rezeki said...

salam cikgu

alhamdulillah, terus menulis ye

semalm abp , tak kering gusi tgk pengacaranya berceloteh, byk idea spontan, sungguh kreatif mrk

relevan said...

Anugerah blog popular ( kerap juga mendapat award ni ) tapi award tengok tak boleh pegang..

ONE ZABA said...

keluarga adalah anugerah paling berharga...

Ayah Zain said...

Salam SAK,

mak datok, bukan main bersemangat cikgu yer. saya apat merasakan kehebatan cotetan itu seolah-olah cikgu sonata tengah berucap di pentas anugera.
Alhamdulillah.

Miecyber said...

Bangunlah...dah pagi dah nie...

maiyah said...

tahniah dpt mengondol award.. bleh tepek bebyk

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

Siti dapat 2 anugerah
tapi cikgu banayk
he he
taniah

Wassalam

ahmad humairi said...

anugerah bintang blog popular...nak bagi pun ok gak, tapi bintang datang sendiri berkeliling kepala ni bila nak cari modal update blog...

ngeh ) 3x ..pinjam gaklaa..

Yunus Badawi said...

caya lah sonata.

Tiba2 ko dah jadi blogger popular. Terlaris di pasaran gitu hehehe

xiiinam said...

Sungguh fofuler

sonata anak kancil said...

salam semua...


>>> laki cikgu kimia: boleh bawak sini autograf tu


>>> rezeki : tk..tengok jugak sambil2 gosok baju! pandai pengacara berceloteh...


>>> releven : jadi lah pada tak dapat langsung! nak harap award semasa keje...jangan harap lah...


>>> Onezaba : keluarga didahulukan
rakan blog diutamakan....he3x


>>> Ayah Zain : berlatih berucap AZ...walaupun dha selalu...ketaq ade lagi

sonata anak kancil said...

>>> Miecyber : bangun tetap seprti biasa lah...5.30 pagi


>>> Maiyah : orang beri
kita ambik...kita merasa...terima kasih la pemberi award


>>> Rozali : tu la fasal....lebih glamor dari siti....jangan jeles datuk ye...!

>>> Ahmad Humairi : macam2 bintang ade....pilih aje le...nak tulis...tulis aje la tak payah nak fikir2...

>>> Yunus Badawi : bukan senang nak popular ni...! lama2 satu dunia tau sape aku!!! cikgu cabok je...


>>> CkLah : lagi glamor..lagi gedik...ngeh3x