CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Wednesday, April 7, 2010

Sampai kuning buku hutang!!!

Dah naik kuning buku 555 saya ni...
hutang lapok saya dengan Cikgu Nza...
maaflah berbanyak cikgu.....


bukannya lupa cikgu...
saje buat lupa tidakkkkkkk!!!!
banyak mende lain nak diuruskan...
nak snap gambar tempat bekerja...
tak sempat2....
lagi satu bukannya apa....


ohhhh....saya tak ada work station yang khusus!!!
saya akan berjalan-jalan seluruh kawasan sekolah!!!


saya akan tegor murid2....
saya akan semak buku disiplin murid....
jadi bila saya semak buku2 ni....
saya akan bergerak ke bilik disiplin!!!


jangan kata saya tak tepekkan 
work station saya yang tepat...
maka....saya tepekkan ....
meja yang telah siap berkemas!!!
kalau tak,  meja saya mana boleh kemas....
kerana nak tepek kat sini...saya pun kemas la...
banyak kertas2 yang diletak atas meja saya!!!
surat itu...surat ini...buku itu ....buku ini....
macam2 ....
jadi ......
saya malu nak tunjukkan meja bersepah saya....




ini dia soalan tagnya....
semoga terjawab cikgu Nza!!!


1. Sila tunjukkan workstation anda.

ni dia meja saya tetap saya....
dah kemas la tu....
buku teks PSK Tingkatan 1 & 3
diari jabatan, borang2...macam2...
kalkulator juga penting.....
senang kira budak tak datang, 
yang ponteng ke, nak kira hutang ke...
macam2 guna 'otak jepun ' ni...
otak saya bateri nya nak out dah....

2 buah kerusi
senang cikgu2 nak berbincang dengan saya...
senang sape2 yang memerlukan pertemuan dengan saya...
juga parents yang mengadu hal anak2 mereka...
juga kalau nak kena hantam!!!  ehhhh.....tak ade la...
takat ni semua undercontrol....
budak2 yang nak jumpa sayaa.....
macam2 lah guna kerusi biru ni..


2. Sila attachkan gambar anda hari ini 
dengan senyuman yang sungguh manis


yang ade gambar ni je sesuai! 
gambar lain tak ade yang senyum....
kadang2 payah jugak saya nak senyum!!!

3. Sila nyatakan sesuatu yang rakan anda 
tidak tahu tentang anda.
 semua tahu sape saya 
&
cara saya bekerja
 
4. Sila tag rakan anda
semua followers  saya
sila jawab yer.....!!!


20 comments:

cikgu isza said...

malu lah nak tunjuk meja.. nanti glamer pula :)

manzlie said...

salam from Makkah..


CL pun ada buku 3/5 tau...heheheheh


waslam

ahmad humairi said...

nak bersoal jawab ala-ala dondang sayang best ni...

muziikk...

(x dengola pulak)

Nida said...

teringatlah pulak Nida ada satu hutang yg belum dilangsaikan... dah naik reput kot buku 555 saya

nza said...

ha.ha.ha.....nasib baik buku 555 tu xilang lg....
Apapn TQSM sudi jwb tag tu....

::FAIZ FARISH:: said...

Haha. Ur funny...

ONE ZABA said...

tak pa ...

lepas ni beli buku 555 kulit kaler kuning siap siap.

relevan said...

Kena jawab juga ke kome tag ini.. ?

sonata anak kancil said...

Cikgu Isza : tunjuklah...biar la bertambah2 glamor

sonata anak kancil said...

Manzlie :ade berapa buku??? ntah2 bertepek hutang tag tu!!! he3x....jawab CL jawab...

sonata anak kancil said...

Ahmad Humairi : sila jawab...jangan tak jawab...tak kisahlah lagu apa...asal berjawab!

sonata anak kancil said...

Nida : tambah lagi satu ni...jawab tau!!!

sonata anak kancil said...

Nza : tu lah...kalau hilang habis lah...tapi kita catat kat side bar tu...kalau dah selesai kita delete la...selagi tak jawab...sakit mata!!!

just untuk suke2 je kan....memeriahkan dunia blogging ni

sonata anak kancil said...

Faiz : hang jangan lupa jawab jugak tahu...!

sonata anak kancil said...

OneZaba : ni lagi sorang...ko jawab cepat2....jangan nak berhutang2...!!!

sonata anak kancil said...

Releven : eiiiihhh mesti jawab!!!

KAKIAH said...

Salam perkenalan.
Saya orang baru. Harap sudi terima sebagai kawan Maya.
Tak berape nak reti :)

n@m@n said...

besarnya mata sonata tu,,hehe

sonata anak kancil said...

Kakiah : TK sudi singgah ke sini...salam kenal juga...silalah datang selalu ke AGK & followed


selamat berblogging!

sonata anak kancil said...

Naman : itu pun pakai cermin mata...amsih tak nampak lagi!!!