CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Tuesday, April 20, 2010

Lepas selesai satu....sambung lagi......

perjalanan majlis pagi tadi berjalan dengan lancar....
semua sudah selamat.....
perancangan & persiapan yang dibuat biasanya lama...
tetapi kehadiran tetamu sekejap!
sekejap tak sekejap...ikut agenda la...


sayang lebih seribu kali sayang...
aku tak berkeupayaan mengambik gambar2...
dah banyak sangat orang mengambik gambar
( tak terkira....lebih 10 agaknya...macam2 jenis kamera ade )
maka aku kenalah jadi orang yang kena diambik gambar....
bagi peluang depa ambik gambar aku warga 
sekolah dan tetamu


jadi tak ade satu pun gambar yang aku boleh
berkesempatan mengambiknya.....
ha ha ha...kasi peluang jurukamera2 profesional
ambik gambar...


lepas habis majlis ni....
nak hadap mesyuarat Agong PIBG pulak 
hari Jumaat 23 April ni....
persiapan diteruskan lagi.....
kadang2 terfikir....macam robot ka??? 
macam2 program @ aktiviti @ majlis


lepas mesyuarat PIBG ni nak kena fikir nak buat Hari Q pulak...
ni pun kena buat jugak! kalau tak kerana KM nak datang
Hari Q dah selamat.....tapi kena tangguh la pulak...


ntah bila nak tamat  tatau la......


ohhhhhh....letihnya rasa.....

12 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

berhidmat untuk negara kan

moga Allah restui pengobanan anda

Wassalam

ONE ZABA said...

tiada la penghujungnya....

tunggu je la penghujung usia.

sI tEDI said...

he he he..
Tugas cikgu.. pensen nanti baru habiskan... :)

a kl citizen said...

tulah cikgu zaman sekarang ni ya..

manzlie said...

salam from Makkah..


sayangnyer takdapt tengok gambar2 majlis tuh...

walsm

n@m@n said...

akak sonata memang selalu gambarnya diambil kan?hehe

kalau nak bergambar family mai la sini

FOC!!!

Yunus Badawi said...

oklah tu sbb bukan semua org berpeluang dpt buat apa yg ko buat tu.

Ko mintaklah gambar kat jurugambar professional tu dan tempek kat blog ko ni. Kami pun nak tengok jugak gambar ko di majlis tu hehehe

mama ju, said...

Salam cikgu

Terus bersemangat dan terus berjuang!

ahmad humairi said...

tamat satu perkara...maka bermula lah episod baru...sekuel yang tak berkesudahan...

atty's said...

bz betui cikgu ni ..takecare ye

nadz said...

Assallamualaikum Cikgu Sonata,
Semoga cikgu diberi kesihatan dan fizikal yang sentiasa sihat untuk terus bekerja dengan cemerlang.

cikgu_math said...

berkhidmat untuk negaraaaaaa.....