CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Thursday, April 15, 2010

cuci mata.......

petang tadi
selesai keje2 di rumah....


ajak kakak ( Fatehah ) keluar kejap 
beli paper-bag untuk buat door-gift
yang akan diberikan kepada tetamu semasa 
kehadiran Ketua Menteri pada 20hb April ni....
dalam paper-bag ni akan diisikan dengan kuih-muih 
tradisional Melaka

susunan paper-beg yang tak terpilih! 
punya la banyak....harga pun okey la


kita orang tersangatlah busy untuk persiapan ini.....!


dah selesai membeli dan terus belah....he3x
kita orang pergi pulak ke Dataran Pahlawan....
saje "cuci" mata......meninjau2 /melihat2 kot apa yang berkenan...
kot2 apa yang boleh dicapai dan bayar...ngeh3x...
akhirnya aku "tercapai" satu blouse @ kemeja.....
tak yah tunjuklah...berkenan punya fasal.....sambau aje le!


dah penat meronda2 dalam kedai2 di Dataran Pahlawan tu....
kita orang berehat2 lah di Jonny's.....
makan lah apa yang patut2 je......!




bersantai la kita orang kat sini...

15 comments:

mama ju, said...

salam cikgu

keje2 juga, bab makan mesti dilayan!Klu rajin baca N3 mama kisah pesakit kanser hati.blog dia'Teratak Husaini'

sonata anak kancil said...

salam....betul tu mama!
tu yang gi jalan2 petang tadi!...ok-ok ....sementara ade waktu ni nak ke rumah mama jap

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

itu namanya
jalan jalan cari makan

jangan lebih makan yeee

Wassalam

nadz said...

Assallamualaikum,
Hari-hari yang busy menunjukkan kita aktif hari-hari...
Hmm sedapnya..soup ke tom yam tu..

Ayah Zain said...

Salam SAK

selamat bercuti Hari Melaka Bandayara bersejarah

manzlie said...

salam from Makkah..

wahhh bestnyer makan steamboat....

teringat cl kat Johnny steamboat tuh..


waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cg,

kak nab pun suka steamboat johnnys tuu...

ahmad humairi said...

salam pagi jumaat,

stimbot kat johny...sekali adap sekeluarga....lebih seratus ringgit....anak yang belanja...senduk sajele!!!

Che' Pit said...

ooo ingatkan cuci dgn clorox..

eh silap, eye mo lah huhu

haslina said...

i luv steamboat too

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam cikgu...jalan...jalan juga....perut mesti kena isi...

nza said...

cuci mata gitu.....

sahromnasrudin said...

wah..napa johny tue bawak kuali sekali..br happening hehehhe

Miecyber said...

Uwaa... nyummyy gambo kat bawoh tu...

fauzuskamaruddin said...

salam cikgu,

cikgu pengajar di melaka kew??
hhmmm....dlu saya belajar kt melaka tp dataran pahlawan tu siap masa saya last sem x sempat pergi...tapi honestly speaking saya suka MELAKA...apelagi yea perkembangan melaka hurmm lama dh tk pergi