CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Wednesday, April 14, 2010

aku terima hadiahnya......

lebih kurang pukul 11 lebih
Khamis - 8 April 2010


tiba-tiba......
tidak ku sangka.....


salam......
saya nak serahkan ini


kepada  hjh sonata.....ehhhh salah-salah.....


puan ke? 
yer.....


aku belek2 - aku tekan2......
alamak......lembut pulak rasanya....
ehhh ade berketul2 pulak.....apa ni????



Jeng - jeng - jeng.......

ini dia....................taraaaaa.....



secebis nota yang sangat bermakna......
dari Adik Daydeck86.....!
Ingat adik ni kat akak yer.....
semasa beliau melancong ke Jogjakarta baru2 ni....


pergi sekolah berkain batik
pakai dengan baju kebaya
sungguh manis lagilah cantik
boleh lah nanti untuk  raya!!!
batik datang dari Jawa.....


*
*
*
*



yang kata berketul2 tu tadi.....
4 bijik key-chain yang tersangatlah cute!!!
sangat suke!!! 




ohhhhhh......kawan2.....you all jangan jeles yer......
sebenarnya dah 3x  Daydeck86 
hantar sobenir kat aku....


mula2 dulu....pin kartun , 


yang ke 2.....
dia hantar sampul duit raya....special dari....
dari company Daydeck la.....
masa tu dah nak raya last year
( duit tak dak...sampul kosong je....!
next time kasi duit raya yer....!!!
banyak cantik muka ko Sonata.... )

  dan yang ke 3
kain batik & keychain dari Jogjakarta....


terima kasih.....daun keladi....kalau ade hantar lagi!!!
( dengan muka tak malunya....he3x....
ade sape2 nak hantar kat aku ni???)
aku sedia terima hadiahnya....



28 comments:

xiiinam said...

Cantik kain tu...Batik Jawa Asli memang halus rekaan coraknya..

sI tEDI said...

jeles sungguhlah

daydeck sila antau kat aku lak

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

Alhamdulillah
dapat hadiah
untung jadi cikgu

Wassalam

Sarah Zulkefli said...

cantek :)

- jinggo - said...

amat cantik......

manzlie said...

salam from Makkah..

Bestnyer cikgu dapat hadiah tuh....bak cl satu yang cute mute tuh...hehehheheh gurau noohhh


waslam

sonata anak kancil said...

CkLah : cantik!

sonata anak kancil said...

Sitedi : kenen2 la kat dia....sure dapat punya!

sonata anak kancil said...

Rozali : W'salam....tak jadi cikgu pun boleh gak dapat hadiah!

sonata anak kancil said...

Sarah Zulkefli: terima kasih...memang cantik

sonata anak kancil said...

JInggo : lama tak singgah...tapi tetap kawan noooo....memang amat cantik

sonata anak kancil said...

Manzlie : CL punya fasal no problem....

shazika said...

akak..kasi la sy 1 keychain :P

Azima said...

Salam Kak Sonata,

Cantik la batik jawa tu kak..
Kalau akak pakai raya nanti.. sure ramai yang berkenan tu..nak2 pakai sama kebaya nyonya lagi la cantik...

Anggun mangun gitu...ish ishhhhh

Myfrin's story said...

Kain batik memang pakaian rasmi i, tak percaya, jemputlah ke blog i sekarang, hehe...

cikgu isza said...

salam cikgu,
mesti hati berbunga-bunga mendapat kiriman.. ahh sronoknyer

Yunus Badawi said...

aku pun jeles jugak sbb dah lama tak dapat hadiah huhuhu.

Nantilah aku nak kenen2 kat Daydeck

Mknace said...

:) :) :)
waaa...
betul-betul hor liow

sonata anak kancil said...

Shazika:sayanggggg.....! tak leh ...tak leh.....dengan kedekutnya!kenen ngan Daydeck

sonata anak kancil said...

Azima : terima kasih...terima kasih

Atikah said...

Salam kak...

cantik kain tu.. murah rezeki akak ya..

zulkbo said...

salam..
cantik gak kain batik jawa tu...

daydeck86 said...

bertambah cantik kain batik tu masuk dalam "teratak" akak ni.....
cuma ole ole dari seberang...ehehhhe
semoga sudi menerimanya

sonata anak kancil said...

>>>> Myfrin's story : setiap hari pakai batik ka???



>>>> Cikgu Isza : dengan bangganya....aku terima hadiahnya...baik si Daydeck ni



>>>> Yunus Badawi : cuba ko kenen kat dia....dia kasi punya la....ko jumpa dia kat astro



>>>> Mknace : waaaa waaaa...sampai ngangis gitu dapat hadiah...

sonata anak kancil said...

>>> Atikah : alhamdullilah - Allah swt menggerakkan hati Daydeck untuk beri kat akak


>>> Zulkbo : memang cantik!

sonata anak kancil said...

Daydeck86: terima kasih - terima Daydeck - tengah fikir...nak pakai ke tidak...ke simpan je....dah dapat ke belum yg akak hantar tu??? akak promote ko habis2an...he3x

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

suka kain batik tu!ada satu! mmg sedap dipakai! pastu sng iron lak tu! sbb buat pakai ngan baju..hehe

::FAIZ FARISH:: said...

Tahniah dpt adiah