CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Sunday, April 11, 2010

jangan segan2 ziarah AGK ...

Siapakah follower ke 300???

Tengok tadi dah ade 300 followers dengan
pelbagai paparan blog
Kepada followers yang sudi singgah dan
meletakkan paparan blog di sini
aku ucapkan infiniti terima kasih....

bila ade follower baru attach di sini
terus lah aku akan menziarah ke tempat beliau...

ade yang boleh masuk ke blog follower ini
dan ade yang tak boleh....
yang tak boleh nak trace..
minta maaf jika keadaan ini berlaku...


Contoh : insan follower ke 300 ....
di tulis abakhori
ha ha ha siapakah tuan empunya blog???

jadi saya ucapkan terima kasih kepada abakhori 
abakhori : silalah tinggalkan 
url / blog yang boleh saya 
buat kunjungan balas

*
*
*
kepada semua followers 
dan bloggers 
diucapkan terima kasih
jangan segan2
rajin2 lah ziarah ke AGK
~~~ Asam Garam Kehidupan ~~~

22 comments:

al-mankaraqi said...

Tahniah!

ahmad humairi said...

ko memang adeee je citer...

ONE ZABA said...

kalau ada sedia minum ptg, lagi la ramai kut dtg...ahakkk!!!

ashrafi said...

kadang2 saya pun ada masalah yang sama. walaupun sekadar ucap 'hai' kat shout box.. tapi kalau boleh tinggalkan lah link.. untung nasib boleh jadi kawan..

n@m@n said...

ramai dah tu pengikut.,.hehe

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

taniah cikgu

tolong carikan saya kenalan
he he
tumpang gelemer orang lama

Wassalam

azlanlin said...

Baru 2 tn 1 bln, udah sebegitu ramai pengikut..bukan mudah tu! Hanya bermula Mac 2008..kini April 2010..caiyaok lerr..!

Yunus Badawi said...

Tahniah. Ramai pengikut ko. Aku pun dah tak ingat aku ni no keberapa. Tapi aku antara yg paling rajin bagi komen kot hehehe

4-a&nazrah said...

hehe, abakhori tu saya la, ntah macamana bila jadi abakhori(tu alamat emel suami, hehe), nanti la saya tengok2 balik (bukannya pandai sangat ni),

nza said...

wow...dh 300+++ tu.....slalu singgah sini ..

sonata anak kancil said...

Al-Mankaraqi: terima kasih !

sonata anak kancil said...

Ahmad Humairi : tak ade apa nak tulis....tulis aje le cite ni...macam2 sebenarnya nak tulis!

sonata anak kancil said...

OneZaba : sure - sure....tak datang siap!

sonata anak kancil said...

Ashrafi : sape2 boleh di link semua boleh jadi kawan

relevan said...

Kawan pun Follower cikgu juge.. sesekali belanje lah minum2..makan2..hehe!

sonata anak kancil said...

Naman : awak pun ramai jugak!

sonata anak kancil said...

Rozali : nak cari susah lah sdr...kalau mende hilang boleh lah cari!!!

mari kita ajak ramai2 berkawan dengan kita...jom kita buat iklan...mari - mari - mari...he3x

sonata anak kancil said...

Azlanlin : hu hu hu cikgu kira jugak rupanya...sy pun terlupa bulan Mac dah berlalu....lupa gitu je...
cikgu pun ramai jugak pengikut

sonata anak kancil said...

Yunus Badawi : ko mana boleh aku lupa...first 10 jadi follower aku!!!
tak kan habis manis sepah dibuang...aku simpan !!!ngeh3x
( betul ke pribahasa ni???)

sonata anak kancil said...

Nazrah : la awak rupanya!!! okey2 sy akan link url awak....nape la jadi lagu tu....pues hambo mengelik2 sape lah abakhori ni...sampai buat N3 khas...sebab yg ke 300....

sonata anak kancil said...

Nza : terima kasih lah rajin awak ziarah saya....saya jugak lah kadang2 ketinggalan keretapi!

sonata anak kancil said...

Releven ; lebih dari sekali pun boleh belanja minum...habak kat mana nak minum....no hal ....ngeh3x