CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Thursday, April 29, 2010

saban hari semakin sibuk....& semakin cepat masanya

minggu ni dah penghujung bulan April...


Hari sabtu 1 Mei......cuti umum okey!
Hari Buruh.....yer aku pun buruh jugak!
Jika jatuh hari Jumaat....kan dapat cuti extra...ngeh3x
Lupakan bab cuti ni...


Yang penting sekarang seperti terkujat2 mengejar masa..
Ikut takwim sekolah....ade lagi program tertangguh...
Ini semua gara2 sekiranya ade program yang tiba2
& mesti dilaksanakan
Maka program yang telah ditakwimkan terpaksalah ditangguhkan


Next week sorang lagi staf aku akan bersara...
Majlis pada 7 Mei....
Lepas tu dah nak mula peperiksaan penggal pertama....


ohhh masa terlalu cepat berlalu....
kalau berada di sekolah...cepat bukan main dah pukul 3 petang...


tup-tup-tup.....dah cuti sekolah ....


ohhhh......nak kata tak sabar tunggu cuti pertama....
sabar jugak lah...
kalau dok tunggu cuti...akan terasa lama cuti nak sampai.... kan kan kan...
jadi lebih baik , terus bekerja sampai tiba masanya......
akan cuti jugak!


yeahhhhhhhhhhh.....tak sabar nak tunggu cuti....
kerana aku akan ke......
jeng...jeng...jeng..........
tunggu lah masanya ke mana aku akan terbang!
buat masa ni semua hampir settle semua persiapan....
semoga semua berjalan dengan lancar















22 comments:

daydeck86 said...

yg penting 1st May is my bestday
ahhaaaaaa

manzlie said...

salam from Makkah..

syoknyer jadi cikguu ..,banyak cuti kan


cl skg nak cuti takleh


busyyyy


wasalam

kak su said...

Salam Cik gu...
OOoo.. cikgu x sabar nak cuti yer..
Yer laa..kan..sapa tak cuti..dah cikgu2 x leh cuti suka2 @ bila2 kan ..semua kena ikut jadual.

Moga apa yg dirancang akan berjalan dgn lancarnya

Terimakasih pada cikgu2 semua...
Akak hargai jasa dan kesabaran cikgu2 semua..
Wslm.

Norgadis Labuan said...

Salam. Cuti ni nak terbang ke mana? Sabar-sabar tunggu cuti, macam tak sabar juga bunyinya hehehehe...

Ayah Zain said...

Salam SAK

lama tak menjengah ni

masa tidak menunggu kita
sebab tu dia tinggalkan kita
memnag cepat betul masa berlalu
besok berakhir bulan lagi
lusa masuk bulan baru
kerja makin banyak tertangguh

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam hajah,

hajah nak ke mana? umrah ke?
kak nab pun suka bulan mei...hehehe

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

Ingat akan Qiamat
masa terasa pantas, tanda2 dah hampir

Wassalam

::FAIZ FARISH:: said...

Maaf, lama tak singah sini... agak bz...

ahmad humairi said...

gi medan ek???

aku gfi medan gak...medan ikan bakar...xyah terbang.

TokNabe said...

salam....

Kekadang jadi cikgu ni cuti sekolah pun macam tak cuti.

nadz said...

salam,
bestnya..ke manalah nak terbang tu..pasti x sabar nak tau kemana ni..

4-a&nazrah said...

bestnya boleh jalan-jalan selalu...

ONE ZABA said...

jeng...jengg..jeng...

Anonymous said...

Hari buruh pada hari Sabtu. Rugilah cikgu!

ina said...

Salam CM,

Kat company saya nie seronok tau PH hari Sabtu, sebab lepas tu boleh dpt cuti ganti. CM jangan mare...

Nak terbang ke mana tu? Kalau ke Mekah, nak ikut!!!!!

al-mankaraqi said...

salam ziarah!

selamat berhujung minggu.......

sonata anak kancil said...

>>> Daydeck86 : oppssss....happy birthday yang ke.....?



>>> Manzlie : nama je cuti...cuti sekolah! cikgu...keje jugak! banyak nak kena settle kan...kalau keje settle...boleh cuti dok kat rumah / jalan2


>>> kak su : terima kasih kak su...
kalau tak sabar kak su...dah lama ca alif but!!! kak su punya blog mana? tak jumpa2...


>>> Norgadis Labuan : sabar aje le...tiba masa kan ku terbang jua...


>>> Ayah Zain : betul tu AZ...macam2 kena buat!

nza said...

sy pn dh xmenang tgn...ada ke patut suruh proses buku PSS utk sistem automasi Jabatan bg tempoh 3-6 bln...buku bkn sikit ttp hmpir 10,000 buah...gilerrrr...

Skrg suami sy ulang alik jumpa TPM ke parlimen bawa kertas kerja "Beban Tugas Guru2"...xtaulh keputusannya nnti...

sonata anak kancil said...

>>> Hjh Zainab : adela tu ....he3x....nanti la N3 keluar...tungguuuuu.....tapi pergi bukan umrah


>>> Rozali : memang sgt cepat masa berlalu...umur pun makin pendek!


>>> Faiz : lain kali datang tau!


>>> Ahmad Humairi : ingatkan medan perang!

sonata anak kancil said...

>>> Toknabe : sebab sekolah cuti!!! kita cikgu...tu la fasal kita tak cuti...he3x....nak jadi murid semula la.....dapat cuti! ngeh3x


>>> Nadz : wow sama2 tak sabar niiii....tapi bukan Thailand ...he3x..tungguuuuuu....


>>> Nazrah : nak jalan2 kena tunggu sekolah cuti!!!


>>> OneZaba : ko jangan tak tunggu aku & the gengs!!!

sonata anak kancil said...

>>> anoy. : tu lah fasal...kalau hari ahad mungkin dapat sambung isnin kot!


>>> Ina : bestnya boleh dapat cuti ganti....bukan ke Mekah....jawabnya tak ikut la tu....jom kalau ke Mekah kita gi sama2....mungkin next year / next 2 years....cadangan ade...cuma nak adjust masa aje....sebab nak urus anak2 dulu....jadi ke tidak / ke mana nak sambung belajar


>>> Al-Mankaraqi : kalau cuti jatuh hari Jumaat kan best...tapi esok saya kena cuti!!!


>>> nza : kalau boleh tolong mintak kita yang terlibat dengan pentadbiran kurangkan lagi waktu mengajar!!! sebab banyak menjalankan pengurusan sekolah....tolongggggggggggggg!!!

nza said...

kt Johor nie mmg dh dikurangkn waktu mengajar bhgian pengurusan cz suami slalu wat prbincangan dgn JPN boleh dikatakan every week naik JPN....Alhamdulillah, ttp beban lain lak brtambah....Johor nie suka wat mcm2 program brtindih dgn KPM..xtau le knapa....