CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Friday, April 2, 2010

Hari Blog Sifar

Hari ini hari Jumaat


macam2 hari kita ada....


sementara menunggu  enjin kereta aku panas....



tiba2.......
terkeluar dari kotak fikir aku ni.....


satu idea  ( bodoh ??? ) 


aku rasa @ aku yakin....


pengisytiharan hari yang aku nak buat ni 
aku rasa belum dibuat lagi dalam dunia ini..


aku nak umumkan


Hari ini 


HARI BLOG SIFAR!!!


boleh ke??? 

apa kata
wahai  penghuni alam maya ini???

34 comments:

relevan said...

Tak boleh cikgu..blog kena sentiasa penuh ada isi.. tak boleh sifar..

ONE ZABA said...

camana la nak kata blog sifar hari ni...pepagi la gi dah buat cerita.

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

Kalau rancang hari, untuk besuk,
mukin boleh

Wassalam

KAMATO said...

susah juga cikgu kalau takda blog ni....

YB said...

Salam

apa maknanya ni? tak bukak blog ke atau tak update blog. Atau semua blog tulis tajuk hari blog sifar.

ahmad humairi said...

o

Ayah Zain said...

Salam SAK

cikgu ni bz sangat yer, tak magu masuk blog, then ajak yang lain jangan masuk blog, hehheh

saya setuju dengan YB, kita pakat buat tajuk blog sifat kat n3 masing-masing. heheheh

pssst: satu cara nak promote blog yer

::FAIZ FARISH:: said...

Agak susah kot

mama ju, said...

salam cikgu

Cuba tenguk berjaya ke tak barjaya...

Kak Sidah said...

Salam sonata,

Yang dah ada blog macam mana nak disifarkan cikgu, hari2 ada cerita, buatlah cerita untuk tatapan kami ni..kenapa tiba2 jer cikgu nak jadikan hari blog sifar ni...

Hidier said...

menarik tu..
'blog sifar' pon boleh menjadi satu posting utk blog..
NICE IDEA!!! :)

nadz said...

Salam Cik Sonata,
Hari Jumaat ni kat kedah cuti..mana boleh blog sifar..
Cadangan tak sesuai..
w/salam

sonata anak kancil said...

Releven : Betul!!!! mana boleh sifar...!lingkup nanti...

sonata anak kancil said...

OneZaba : tau tak pe....tu idea bodoh aku...he3x...maknanya tak sifar la...ha3x

sonata anak kancil said...

Rozali : hari ni ke, esok ke....mana boleh buat blog sifar!!! mesti ade isi punya....

sonata anak kancil said...

Kamato : tau tak pe....tak bukak blog sekejap pun....rasa gatal tangan tetap nak bukak blog kannnnn...!

sonata anak kancil said...

YB : bila semua tulis blog sifar...mana ade sifar nya! tetap berblog la tu...he3x

sonata anak kancil said...

Ahmad Humairi : pandai ko tulis 0....ade jugak N3 tu...

sonata anak kancil said...

Ayah Zain : tau tak pe....otomatik...orang bukak juga blog sebab nak tahu apa itu hari blog sifar....blog tak boleh sifar!

pakat masing2 tulis idea bodoh macam saya ni....sure kita jengok punya nak tahu apa cite nya


promosi-promosi.....ngeh3x

sonata anak kancil said...

Faiz : memang susah nak jadikan sifar...jadi otomatiknya semua ni adalah pemblog tegar!!!

sonata anak kancil said...

Mamaju : confirm tak berjaya!!! pasti letak N3/ baca blog....pemblog tegar la tu!!!

sonata anak kancil said...

Kak Sidah : mana ade sifar??? tu saya buat N3...hari blog sifar....cite idea bodoh saya pagi2 ...he3x

sonata anak kancil said...

Hidier :ye la tu....tajuk N3 hari ni....! dah tak ade idea...tapi nak tulis N3 jugak...dapat idea bodoh ni...! tak sifar la jawabnya

sonata anak kancil said...

Nadz : cadangan puan diterima...blog tak boleh sifar...blog saya pun tak sifar...tu ade N3 untuk hari ni...idea bodoh saya!!! he3x

chekdenoor said...

heheheheh...... sejak zaman it ni..... apa-apa pun cam boleh jer....

Kak Nora said...

Salam CgSonata,
Bila tak ada cerita tu blog sifar lah! Cerita-cerita cg seperti perkhemahan kepimpinan pengawas membawa kenangan lalu.

manzlie said...

salam from MAKKAH..

TAK BOLEH..
NAAHIII....
CANNOT....




WASLAM

sonata anak kancil said...

chekdenoor: lain2 boleh...blog tak boleh! mati kutu nanti...he3x

sonata anak kancil said...

Kak Nora : selagi ade cite nak tulis...memang blog tak boleh sifar!macam2 cikgu boleh ditulis....

sonata anak kancil said...

Manzlie : Cl lagi la tak boleh!!! memang penuh sentiasa...mana boleh blog CL sifar....!

HAMSINI said...

yg pastinya tajuk tu membuatkan blogger follower tertarik nak dtg melihat, apa sebenarnya telah berlaku.

sonata anak kancil said...

Hamsini : kasi orang suspen yer....he3x

malisa said...

klu sifar..nti semua rindu n tertunggu entrie cikgu yang best2 itu

sonata anak kancil said...

Malisa : macam2 nak cite....nak kongsi...masa je tak cukup!