CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Saturday, February 6, 2010

Lunch di Holiday Inn

 
1st round


2nd round + teh tarik


3rd round - cendol = disediakan oleh cikgu Rosli -
prestasi naik no....markah kasi up sikit


4th round - air epal = cikgu Mala - ko pun sama , 
markah ko nak 99% - aku suruh bos observe ko...

  
sebelah kiri aku - mem cikgu Mus = 
ko suruh aku tolong perabih....tak larat dah...
terong bakar tu ko makan - aku elergik terong ni....


aku tolong makan - aku kasi potong sikit 
lamb cop tu....sedap gak....


sebelah kanan aku - tangan cikgu Wan - makan Wan makan....
kasi habis....pas tu gi tambah lagik!


depan aku ni cikgu Ijan - kus semangat = orang muda tengah berselera...
jangan ko masuk 40 nanti dah dapat pingat PJK....aku suke tengok ko makan....


lepas pukul 12 tadi - aku di jemput lunch kat Holiday Inn di Bandar Hilir...
Bersama2 lunch - seramai 17 cikgu yang lain daripada Unit Disiplin....

seme balik kekenyangan....sape2 lagi naik pangkat? hari ni punya menu ialah seafood extravaganza....hu3x mahal lo......tak pe cikgu Ani.....murah rezeki...
tunggakan banyak - masih ade berbaki lagi....


32 comments:

TeacherNunu said...

waaaa bestnyee mkanannnnnn

sonata anak kancil said...

TeacherNunu : orang belanja mesti lah best! free beb....

::FAIZ FARISH:: said...

Wah, udang... sedapnya...

Dr.Araz said...

masyaAllah Sedapnya....

Ayah Zain said...

Salam SAK,

Semoga murah rezeki lagi yang sponsor tu. Terlioq nih

ainhany said...

salam cikgu sonata

alahai terliuq n kecut air liur tenguk...awat i tak ajak kwn maya lain nooo..
nasib baik yg tunjuk pun dah abis...hehe...

lepas ni cikgu nak dinner kt ne pulak??? teh tarik pun boleh lah heheheh

sonata anak kancil said...

Faiz : memang - tapi malas nak makan - susah nak kopek!

sonata anak kancil said...

Dr. Araz : alhamdullilah rezeki Allah swt....

sonata anak kancil said...

Ayah Zain : bila pulak nak belanja ni? tak cukup piring - pinggan ku tadahkan!

sonata anak kancil said...

Ainhany : dinner tak makan dah.....penuh lagi ni....biasanya kurang makan malam.....tapi jika ade orang belanja / sponsor tak tolak!

ONE ZABA said...

wah, saja tayang baki je yerk.

sonata anak kancil said...

OneZaba : kasi ko jeles....

sI tEDI said...

makan sempena apa ni cikgu!

sonata anak kancil said...

Si Tedi :Cikgu Ani tu naik pangkat - dari guru biasa ke GKMP....sebelum ni dia dalam unit akak....

noor afzan said...

sonoknya orang belanja..
hehe~

sonata anak kancil said...

Noor Afzan: tak ade hajat nak belanja akak pulak? he3x....

DUN Behrang 2020 said...

Wah...meriahnya makanan...tu namanya murah rezeki...yg belanja murah rezeki, yg kena belanja dah tentu la...

insan pendidik said...

salam,

emm bestnye mkn tu...camtu la bagus raikan rakan setugas same...yg tukang amik gamba tu moga cepat gak naik pangkat bole belanje kekawan tu hehe

sonata anak kancil said...

Dun Behrang : sangat meriah! tapi meriah macamana sekalipun - berapa banyak boleh makan....rasa la serba sikit...tengok gambar macam nak gamat makan dengan banyaknya...pada hal tak ade pun..gimik gambar aje lebih! semoga sentiasalah murah rezeki...he3x boleh dapat belanja lagi...

sonata anak kancil said...

Insan Pendidik : kita dalam unit ni dah lama saling bekerjasama....nak naik pangkat? he3x....terserahlah kepada rezeki yang ditetapkan olehNya. Ade boleh - tak ade pun boleh!

maiyah said...

cendol tu mmg mngancam

nza said...

aduzzzz, pagi2 dh tgk mknan yg tramat menusuk kalbu nie...menitik2 air liur xleh nk tahan..habis basah keyboard nie....nk ckit!!!

Aidil Fadzil said...

Salam, Nampaknya semua berselera, apa lagi yang free.eeeeboleh join k

ummi humaira said...

salam cikgu sonata..

bila lak cikgu nk belanja ummi makan cam tu ek???

LiNda said...

wahh... memang syiok woooo...

tahniah cikgu ani !

TK said...

alamak..sedapnya dia makan..buat air terliur and mengidam....

sonata anak kancil said...

Maiyah : tak berapa ok....kalau buat sendiri lagi kaw....air gula merah/kabung + santan kelapa....lagi best

sonata anak kancil said...

Nza : hu3x....ade rezeki pegi aje le ke sana...bukan jauh beno dari Tangkak ke Melaka ni....

sonata anak kancil said...

Aidil Fadzil ; apa tak berseleranya...memang simpan perut kosong sebab nak makan kat sini! lapar tahap gaban la.....

sonata anak kancil said...

UmmiHumaira : jom mai sini...makan kat rumah lagi best!!!

sonata anak kancil said...

Linda :yummmy....best giler! kak Ani anak somebody....bolehla bawak kat sini!!!

sonata anak kancil said...

TK : hang ngidam ke? tahniah...pi cari holiday inn - kat Ganu ade tak?