CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Friday, February 12, 2010

Berkorban untuk anak.....

hari ni bercuti rehat
demi untuk anak.....
tolak 1 hari / 7 hari tahun ini...

***************************

sambung semula....
bercuti jugak la hari ni....
untuk menghadirkan diri berjumpa dengan lecturers
Si Farahin di KMS , Seremban @ academic day....
the last to discuss about her study...
( jika ade rezeki akan ke NZ next year )
jadi wajiblah @ perlu beri sokongan padu....


Abah boleh pergi sendirian....
Tau2 lah budak2 ni...nak si ibu nya jugak bersama2....
Hari tu masa Mohd pergi...takkan masa In  tak pergi
pulak...gitu lah anak2 ni punya prinsip....
Jika begitu...si ibu korban kan masa untuk bersama
ke KMS & langsung balik cuti CNY ni....


Alhamdullilah seme urusan mengenai akademik nya 
tak ade masalah - line clear!
harap2 akan terus cemerlang sampai ke final nanti....



23 comments:

ONE ZABA said...

bermakna sonata cuti lebih sehari la daripada orang lain.

Che' Pit said...

masih cuti arini.. tolak 5 hari (cuti seminggu) ada lagi 38 hari cuti (plus tahun lepas nyer)

cikgu isza said...

oooo.. ingatkan MC macam saya..

ina said...

Bila saya bercuti saya tanya kat anak, 'seronok tak masa mama cutí'? Mereka jawab, 'SERONOK'. Saya jawab balik,'mama pun seronok bila mama bercuti'.

p/s: Semalam dah amik 1 hari cuti kecemasan sb balik jumpa mak kat kg(Puchong)..baki 29 hari.

Ayah Zain said...

Salam SAK,

ooo dah mula berciti yer. selamat bercuti. Hati-hati di jalanraya. Anda mampu mengubahnya

sI tEDI said...

cuti kecemasan ke cikgu?
atau mmg dalam perancangan?

maiyah said...

selamat rehat ;)

sonata anak kancil said...

OneZ : aku tak perasan , rupa2nya aku terus cuti sampai 10 hari!

sonata anak kancil said...

Che Pit :amboi2...masih bercuti...sampai naik gunung lagi...jumpa OneZ ye...sure pot pet pot pet la si OneZ tu....ha3x

sonata anak kancil said...

Cikgu Isza : Ikutkan tak mau cuti sebab rugi ...hari ni balik pukul 12...cuti jugak la...demi anak ni

sonata anak kancil said...

Ina : memang diorang suke...tapi ade yang tak balik ni....

sonata anak kancil said...

Ayah Zain : Terima kasih atas ingatan tu...memang berhati2...banyak kenderaan di jalan...

sonata anak kancil said...

Si Tedi : tidak ade perancangan...tapi urusan anak dijadualkan hari ini...kena la pegi jugak dengan abahnya ...di KMS - Seremban

sonata anak kancil said...

Maiyah : tidak berehat...urus anak....iaitu Hari Akademik - final

insan pendidik said...

kehadiran ibu ayah ptg sbb dpt memotivasikan si anak...moga cita2 nye tercapai nanti

manzlie said...

salam sonata.

selamat bercuti...moga di berkati dan gembira bersama family..insyalah

waslam

relevan said...

Selamat bercuti SAK..kome juga tak bercuti...kerja senalor nalor.. public holiday OT 2 hari..heh heh!

nza said...

alhamdulillah...semoga terus cemerlang.

sonata anak kancil said...

Insan Pendidik : betul tu...kita kena letakkan perasaan kita ditempatnya...ini sebagai didikan kepada mereka...akan datang mereka kena buat macam kita juga...

sonata anak kancil said...

Manzlie: W'salam...cuti lama ni...kalaulah dapat pergi ke Mekah Mukarramah....alangkah baiknya...tapi tu la - cuti sekolah di M'sia ni kita tak boleh nak buat program awal2...mana tau nak ade cuti macam ni kan...lepas tu anak2 seme cuti tak sama....berehat2 aje le di rumah...

sonata anak kancil said...

Releven :OT dapat upah lebih kot!

sonata anak kancil said...

Nza :mudah2an begitu la hendaknya....

chekdenoor said...

Salam,

Cuti-cuti malaysia......waduhhhh bestnyerrrrrrrr