CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Thursday, December 31, 2009

Lagi sikit masa nak tamat...



At last aku tepek kan kontes yang dianjurkan oleh Naman....
sila zooommm untuk baca, kalau la mata tu dah kelat2 nak tido...

17 comments:

n@m@n said...

wah..siap..edit gambar lagi ye..hehe

sonata anak kancil said...

Janji tetap janji...yg lotih edit tu..he3x...ada can tak???

Yunus Badawi said...

tak sempatlah aku ni? huhuhu

sonata anak kancil said...

YB : Masa dah tamat - Selamat Tahun Baru!!!

anak muallaf said...

Salam,
Dah terlambat akak ni..Apapun elamat tahun baru dengan harga gula baru ya..Intai di luar kejaplagi gerhana

Teika Kawashi said...

Happy New Year to you..May 2010 brings you Health, Wealth, Luck and Happiness..

Zyma Saad said...

Happy New Year 2010.

All the best.

;)

sonata anak kancil said...

YB : hu hu hu...rugi ko...hadiah lumayan ( ni pun kalau berjaya menambat hati Naman )

sonata anak kancil said...

Anak muallaf : selamat tahun baru juga kepada anak muallaf...

sonata anak kancil said...

Teika Kawasaki : Selamat Tahun Baru juga kepda Teika Kawasaki...semoga sentiasa ceria...

sonata anak kancil said...

Zyma Saad : Happy New Year too....semoga semakin maju bisnes...nanti boleh diskaun banyak sikit untuk members!

ummi humaira said...

salam cikgu ,
selamat tahun baru....

sukanya hati akak bila nampak nama sonata anak kancil dalam list CM kat blog CL tu , datang jgn tak datang , kita jumpa disana yer , InsyaAllah

sonata anak kancil said...

Ummi Humaira : W'salam. Selamat Tahun Baru juga untuk Ummi sekeluarga.. InsyaAllah cadang gitu la...tapi tengok la last minit plan kan...

 IRIS  said...

Selamat Tahu Baru

:)

sonata anak kancil said...

IRIS : Tk singgah AGk

Selamat Tahun Baru juga untuk Iris

zabyps said...

Lama tak dengar cerita org labuan terima kasih banyak kerana menghadiahkan buku sajak berjodol Sepulau sekasih kita.Tahniah atas kejayaan mewujudkan blog ini utk tatapan rakan2 sekelian.Zainal

Ibu Anita said...

Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya Ibu Anita Tki Malaysia, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu.saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang bapak tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 1,2m yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya menemukan jalan /solusi . saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan yang sebenar2nya. Sudah banyak para normal yg kami mintai angka togel dan uang gaib cuma Ki Witjaksno yg berhasil alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus. jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi Ki Witjaksno:0852_2223_1459. ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang kedua kalinya KLIK->KLIK DISINI 4d 5d 6d