CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Saturday, December 5, 2009

3rd day in Cambodia

Hari ini, kita orang free & easy - so, ikutlah mana nak pegi. Apa lagi, kita orang naik tuk-tuk mintak bawak round dalam bandaraya Phnom Penh selama 1 jam, USD 5. Punyalah luas bandaraya ini, tapi bnadarayanya seperti bandar kecik kat Malaysia - kadang2 macam dalam sebuah pekan saja. Tak banyak/tak sama macam di Malaysia.

Lepas tu, apa lagi - masuk dalam pasar - pegi tengok macam2 jenis batu permata!!! Oiiii bnyaknya...bukan batu bata ye!

Petang nanti, kita orang akan naik bot round Sungai Mekong pulak....Sungai Mekong sangat besar looooo...sampai ke Cambodia ni.

Ikutkan mulanya nak ke Siem Reap malam ni, tapi tak jadi....esok aje la pagi2 dari sini...

Ok ...see you all again...nak ronda lagi....

3 comments:

Yunus Badawi said...

Seronok dengar ko seronok di sana.
Ko ada belikan emak adam batu permata tu tak?

maiyah said...

apapun tmpat bermain lagikan ku kenang erk! lari tajuk tak?

ONE ZABA said...

kala jengking goreng pun boleh la....