CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Friday, May 22, 2009

Dia buat hal lagi...


Benci aku!

Bosan!

Apa taknya, sari dua ni la , macam dulu ternet ( klik sini ) buat hal lagi...

Sekali ada, banyak kali tak ada...

Nak buat rondaan, perjalanan tak lancar...

Nak buat N3, hah tengoklah ni kekawan...mengalahkan biskut choc...

Petang2, aku memang rajin buat rondaan...bila macamni, benci! tak dapat jalan2...

Bila ada line, nak pegi lah...tiba2 mulalah..offline la, load error la...
try again...macam2!
nak loading pun lambat!

Jadi, kekawan , fahamilah keadaan aku ni...benci!...tak suka! tak best!

Dah baca2 blog kekawan, nak tinggalkan jejak2 langkah...pop! load error...
entah apa2 lagi.


Jadik, nak beritahu ni...kekawan bukannya aku tak nak pegi rumah korang...
ternet aku ni buat hal...


Aku rasa, modem aku ni sakit gamaknya, maklumlah dah lama!

Dulu buat hal...aku tukar kabel...ok la...kali ni mungkin modem ni agaknya...
lampu ternet asyik kelip2 je...


Tengoklah macam mana...kalau digodak2 ok, ok lah...

Bolehlah aku teruskan rondaan lagi...

Minta maaflah kekawan...korang tau lah nasib malang aku ni...

OKlah aku nak lepak ...nak tengok & dengar berita...hangat lo...





4 comments:

ONE ZABA said...

kalau sonata tak boleh pegi jenguk rumah orang, orang pulak tak boleh pegi jenguk rumah sonata..apa kata kita pergi minum teh kat warung je.

4 'so' bersaudara... said...

Abah kami.. sejak dulu sampai la..
setia guna khidmat dial-up.. TM
hehehe

takde masalah mcm acik ni..

Tirana said...

Cikgu sonata....

Sabo banyak2..internet itu ciptaan manusia..memang banyak kekurangannya...

sonata anak kancil said...

Onez : baru lepas minum petang...ekhs.

Minum & makan petang merangkap makan malam...Lempeng ( tahu ke ni???Johor ada lempeng ) + kari ayam & kuih wadeh...

4 anakanda : hu hu hu aunti tak reti guna dial-up...

Tirana : ni sabo je...sekali sekala ni dok jeling2 kat modem ...kalau ok, buatlah rondaan...