CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Tuesday, February 17, 2009

Masalah - problem - fed-up

aku dah fed-up

sebab?

masalah internet!

sekali dapat - banyak tak dapat

buat kerja - terkujat2, macam apa tak tahu la...

nak blogging ni satu hal lah...

TAPI yang paling penting

aku tengah dok pulun nak buat assignment...

nak buat rujukan....

nak baca sana sini,
mana2 yang boleh guna pakai, nak ambik lah...

buku dah lah berlambak ni...

ni sangat2 problems...

sekali sekala tengok lah kat AGK...

tengok2 kekadang adalah juga
members yang dok komen...

tu, tengoklah comments yang jenuh dok delete...

sebab dok enter banyak kali benda yang sama...

mana tak bengang...

mana tak sakit jari2 ni, dok ketok key-board

sabor je le...

hari khamis lepas dah panggil member teror cek
dia kata ok je modem ...
takpe cikgu saya bawak balik pulak,
kalau ok kat tempat saya,
line ni problem..
malam dia tepon,
cikgu, ok no problem modem ni
ok, esok bawak sekolah.

dia kata, tepon 100
huh banyak kali jugak tepon, mesen dok jawab
macam tak ada orang kerja ke?
kan banyak kena buang kerja
ambik aje lah...
satu hal jugak, benci aku...
cakap dengan mesen ni, serupa tak cakap...
tekan 1 untuk BM, tekan 2 untuk BI...macam tu lah...

tepon lagi, dapat jawab
mulalah aku...
pokpek, pokpek, gitu gini, sana sini

senang encik hantar technician je...
ok ,ok,
ok, saya tunggu...

tunggu punya tunggu
datang la...
semua ok, hah katanya setting kat komputer pulak
entahlah,macam2, aku dok ketuk aje lah ni...
kalau jadi, jadi, kalau dapat, dapat le...

agaknya ramai orang macam ni kot???


assingment pun dah 95% siap...

cuma nak edit tatabahasa jer..

ni YDP tolong cek...

Dia , aku salute memang rajin tolong...

aku suruh le...sebab dia sentiasa/selalu buat kertas kerja,
selalu buat minit/baca minit mesyurat...
pantang dia kalau salah ejaan/nama eja tak betul
staf dia tahu benor...

jadi aku mintak dia tolong edit...
tolong bang ye!!! love you!!!



6 comments:

ONE ZABA said...

hempas je mana yang patut. pastu tu beli baru....heee...heeeee.

DUN A. RANI said...

mmg fed-up giler tuu...cuma satu je "nasihat" teman, sabo je la...kan YDP ada tu...

- jinggo - said...

macam marah aja...
Ya Allah permudahkanlah urusan hampamu cgu sonata ini.....

sonata anak kancil said...

OneZ, Dun. A. Rani, Jinggo: Terima kasih lah, kalian ni prihatin betul...Tu lah sejak akhir2 ni, dah lah agak sibuk, internet problem lahh...

ni bawak lap-top ke sekolah, nak cek lagi,panggil lagi orang komputer, ok aje...line lah cikgu dia kat...entahlah...

fatehah said...

hihi.
ni dah teruk ni.
font pun besauu je!

sonata anak kancil said...

fatehah: tu menunjukkan kegeraman yang melampau!!!