CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Saturday, May 9, 2009

Kalendar Bulan Mei 2009


1 Mei : Labour Day
cuti umum - waktu ni aku berada di Cameron Highland -
bercuti & bertemu rakan blogger OneZ & famili
Mohd dapat berita : Dapat Medic Course - UIAM


4 Mei : Pemantauan Anugerah Sekolah Cemerlang
tarikh ni kena ingat gak - aku ditemuramah mengenai
bidang tugas aku dan lain2 dan staf serta anak didik aku...


8 Mei : Insurance & Roadtax Day
ada gak hari special ni? apa taknya aku terpaksa bergegas ke bank,
pegi bayar insuran & roadtax - dah last minit - kerana kesibukan teramat sangat -
roadtax 'mati' pada 10.5.....habis...kete tak boleh jalan, nanti kantoi!
Mohd terima cal dari Petronas -
dia dapat offer buat Chemical Engineering di Australia

jadi dia tolak Medic kat UIAM - confirmed untuk ini.
aku juga gembira kerana telah lulus PTK...


9 Mei : Wesak Day
cuti umum & hari sabtu aku dok kat rumah - relaxxxxxx.......
jalan ke rumah kawan2....makan angin


10 Mei : Happy Mother's Day
istimewa untuk semua kaum ibu -
semoga semua kaum ibu sentiasa ceria pada hari ini!

untuk aku? anak2 nak suruh aku masak sedap2....
eh eh eh...ada pulak macam tu....ok la, tak pe tak kisah, boleh aje....



meraikan hari ibu malam tadi

ada orang sponsored
shakey pizza +

fish & chips




11 Mei : Farahin's Birthday
ha ha ha - hepi besday In...special gift? tungguuuuuu......
tak suprise dah...udah lewat remaja - he he he.....
oh oh oh belum - belum lagi.

Selamat menghadapi final exam...Best of luck.

.

12 Mei : Nurse's Day
khas untuk jururawat ....hari doktor bila ye?


15 Mei : Hari Belia Negara
hari ni khas untuk para belia negara...
dulu pada tahun 2003 aku dianugerahkan PBB ( Pingat Bakti Belia )
- bukan bangsa2 bersatu punya
kerana aku aktif dalam Persatuan Pandu Puteri...


16 Mei : Teacher's Day
hari yang aku tunggu!!! sebab aku guru, ada hari guru!
untuk semua blogger guru - jom hari ni, hari kita!
biasanya ada je hadiah2 istimewa yang aku dapat -
ada yang buat terkejut terkujat -
orang hantar bunga!!! from my loving hubby - muaaah...
tahun ni ada lagi?

dan aku tak lupa untuk cikgu2 yang telah mengajar aku
sehingga aku berjaya seadanya hingga hari ini.....




27 Mei : Fahd's Birthday
ini pulak istemewa untuk Fahd - belanja makan balik cuti nanti....



30 Mei : Mula cuti sekolah pertengahan penggal.....
selamat bercuti
tapi mesti ingat,
ada kelas intensif pada minggu pertama cuti
untuk
tingkatan 3 & 5
aku pun kena gak pegi sekolah untuk bertugas & pemantauan....









11 comments:

obor obor said...

lupe nk bgtau 2mei bday aboy

sonata anak kancil said...

obor-obor : masuk kalendar tahun 2010

INTAN said...

wah....bulan mei yg sgt indah dan bervariasi...selamat ari ibu!

ONE ZABA said...

kalau nak kita hari....tiap hari ada hari. termasuk hari malang sedunia. bagi aku...hepi everiday!!!!!

xiiinam said...

"Errrr...
Siapa ada hilang diary ni, hah?
Aku jumpa diary ni......."





He...he...he...Gurau je cikgu....



Selamat Hari Ibu. Semoga sentiasa dicintai suami dan dikasihi anak-anak....sesungguhnya mereka adalah penguat jiwa dan roh kita sebagai isteri dan ibu...



Demi anak-anak didik, kami di Convent sepakat tundakan Hari guru....kerana Minggu itu mereka menghadapi peperiksaan Pertengahan tahun Selaras JPN..hari akhir sebelum cuti nanti baru sambut...



"Kami guru Malaysiaaaaaaaaaaa...
la..la...la...!"

...dah terdengar-dengar....

sonata anak kancil said...

Intan : bukan bulan Mei aje...dari bulan Januari - Disember macam ni!!!Tu yang cepat je masa...hu hu hu cepat tua!

OneZ : hari malang sedunia - bila2 ...aku tak nak sambut...jauhi la...(sebenarnya aku takut naik gunung tu!!! - tapi wat hepi je )

ckLah : ni baru bulan 5, bulan akan datang ni lagi macam2!!!

Hari guru, kami tetap buat gak, exam selaras ditangguhkan ( best kan JPNMelaka !)

Pergi sekolah

Pakai baju biru

Tarakucha - tarakucha cha2...la la

Selamat hari ibu.......

Selamat hari guru......

bawangmerah said...

owh, makan pizza!!

(eleh, in pun makan piza la. in keluar. muahaha)

sonata anak kancil said...

bawangmerah : nyum...nymmmm, sedap u! orang belanja , huh bukan senang nak dapat macam ni....

Cik Rama2 Beku said...

best kn bulan 5..bnyk sgt ari yg special..klu kt sabah ada Kaamatan Day lg..hihi..
ada hari guru jugak..best la..
takde ari pensyarah ke??:(

4 'so' bersaudara... said...

30 mei besday kakak...
yg sulung.
7 thn..

Aunty bg hadiah ek?

sonata anak kancil said...

Cik Rama2 : pensyarah bukan guru ke??? kalau nak kategori guru - sambut aje le...serupa la tu.

4 bersaudara :
pandai kak long pilih tarikh ye...hujung bulan gitew...
hadiah special dari aunti? Beri alamat, nanti aunti datang!dapat makan2, he he he....email kat aunti