CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Wednesday, May 6, 2009

Best shot.....Cameron Highland


Self-plucking



Roses

Mint Garden

Hydra ngea

Save as wallpaper !


Bersungguh makan aiskrim perisa strawberi


At last - we explored Gua Tempurung .....Gopeng, Perak

17 comments:

INTAN said...

alah...bestnya..windu nk ke sana lagik

sonata anak kancil said...
This comment has been removed by the author.
sonata anak kancil said...

Jom!

Bapak said...

salam,

kak, yang gambar bunga2 tu ambil kat mardi ker. aiskrim tu makan kat ner?

amboi siap gi gua tempurung lagi. masuk dalam ker? Bapak pun pernah masuk sekali jer...heheh

cinderellawin said...

alaaa....bestnye!!!!

hamboi mamat, x tahan, siap pakai mafla lagi,in relax je mase makin aiskrim tu.. ahahaha

amboi, kakak ngan in ke yg jadik penghuni gua tuu?? huhuhu

umi~
awin nak g jugakkk...
=)

SMK LAJAU, W.P Labuan said...

cantik gambar yang diambil cg, entah bila agaknya nak pergi ke sana, tak ada "direct flight" ke? kalau tak terus dari pulau ke gunung ya....Macam jadi ke nak ke Gunung Kinabalu hujung tahun ini?

arryani said...

Saya nak g gak!!!!Mana bleh tahan tgk org jek yg g sana...Ari tu Ujie, pas tu jinggo..kini awak pulak...Tak bleh jadik..nak gak makan eskerim kat situ!!

bawangmerah said...

kekanak sungguh la gambar yang last tu.

DUN Behrang 2020 said...

Merah lagi baju drp stroberi tu...ermmm bila la nk cameron lg nih...

GPI SKSV said...

Self-plucking tu..
pandai ke pilih?
Apa kriteria buah yg dah masak?

ONE ZABA said...

arryani...ko tu asyik cakap "nak pegi je". bila nak sampainya ntah bila la tu.

Yunus Badawi said...

sonata ajak intan macam awak nak naik gunung lagi? apakata kita buat rombongan cik kiah cuti sekolah nanti.

One Z - kalau cuti sekolah awak ada ke di atas sana?

sonata anak kancil said...

Bapak : - gambar bunga2 kat Rose Valley
- aiskrim tu makan kat KHM park

- masuk sehingga 1/4 gua saja ( -+ 300 lebih anak tangga, tu pun dah tak larat!!!)

Cinderellawin : jom, pakat wat trip ke CH...hang cari member sape nak ikut...

SMK Lajau@ Cikgu Sahar : kalau buat airport kat CH runtuhlah semua! Tak thrill lagi nak merangkak2 /mendaki gunung. Yang lebih hebat OneZ tu nak pindah ke mana??? Cian kat dia...

Nak naik Gunung Kinabalu - masih dalam perkiraan - katanya sherpa dah naik harga! Boleh dapat harga special tak cikgu?

Ada sesape nak ikut? he he he

Arryani: tepon la cepat2 kat OneZ - rugi tak gi!


Bawangmerah : penjaga gua...

Dun Behrang : merah my peberet color! tu yang suka tengok stroberi...

GPI : mestilah pandai pilih - dah kursus dengan OneZ...asal merah, masaklah tu....

OneZ : ramai orang jeles ni...tak leh ke mana2 la ko...takpe, murah rezeki ko....

YB: sonata tak kisah....( aiman style)

ada ruang & peluang , banyak kali pun boleh pegi...( macam balik kampung kan!!!)

arryani said...

Waaaa,

One, ko suka bakar-bakar aku tau! Kang aku g kang....

sonata anak kancil said...

Arryani:kasi makin jeles....

SMK LAJAU, W.P Labuan said...

Ke Gunung Kinabalu, harga nak special saya cuba hubungi rakan travel agent nanti saya maklumkan....

sonata anak kancil said...

Cikgu Sahar: terima kasih! ok ok sedia menanti...