CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Saturday, May 16, 2009

Happy Teachers' Day

Wish to all educators throughout the world. Do take this card!

14 comments:

Yunus Badawi said...

yes first lagi dan lagi!

Nampaknya saya pandang aje lah kad tu sbb saya bukan guru huhuhu

Selamat Hari Guru

sonata anak kancil said...

YB : tahniah lagi...Prihatin

YB juga adalah guru kepada anak2 di rumah...Ibubapa adalah guru pertama di rumah.

Semoga anak2 YB berjaya di dunia dan juga di akhirat...

ONE ZABA said...

makasih...selamat semua hari buat semua orang..peace!!!

Danish Andzar said...

Assalamualaikum...
Selama menyambut hari guru..buat cikgu..dan semua yg seangkatan dgn nye...

Precious said...

Guru ..
dalam ajarnya ada harapan ..
dlm tegurnya ada doa,
dlm marahnya ada syg ..
dlm tangannya kita terbina ..
berbahagialah menjadi seorg guru ..
SELAMAT HARI GURU ...

sonata anak kancil said...

terima kasih kepada semua yang telah sudi menyampaikan ucapan selamat hari guru.

OneZ : terimalah kad itu seadannya.

Danish : belajar rajin2....tak de kad ke?he he he...

Precious : salam kenal - cikgu sekolah mana ni? terima kasih,sudi menjengok2 - senang2 dan sudi2 lah datang ke AGK ni...

Erna Masfiza said...

salam perkenalan & selamat hari guru..

btw seoul garden tu kat mana? mcm best aja..

sonata anak kancil said...

Erna Masfeza : TQVM sudi ziarah ke AGK - salam kenal dari sonata....

Seoul Garden tu di Mahkota Parade, Melaka....

xiiinam said...

SELAMAT HARI GURU DARI CKLAH BUAT SONATA;


SAHABAT DUNIA MAYA.

sonata anak kancil said...

CKLAH : Bersama kita meraikan hari khas untuk kita ...esok buat sambutan kat sekolah...

Entah apa tak tahu lah apa acaranya, sebab yang urus ni pegawas & AJK Majlis Staf. Yang pasti : Bacaan Perutusan Menteri & KPPM....

insan pendidik said...

Selamat Hari Guru, IP sambut kat sekolah ada LDP sampai petang. Tak cuti pun.

sonata anak kancil said...

Buat sambutan hari Ahad/Isnin ? Ada LDP lagi? Hebat cikgu sekolah ni!

"tak mengamuk" ke???saya tak tahu sekolah lain - tapi biasanya hari sabtu/ ahad kami rehat la drp pegi sekolah...urus keluarga pulak!

arryani said...

Slamat gak dari saya...

terima kasih mendidik anak-anak bangsa tanpa jemu.

sonata anak kancil said...

Arryani : terima kasih...kekadang tu kalau kerja banyak - macam2 kena buat itu ini dalam masa terdesak - mulalah "meragam" - kalau aku pencen dari jadi cikgu - alangkah bestnya!!!