CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Sunday, August 1, 2010

FM 1 - FM 2 - FM3 - FM 4......hu hu hu bestnya !!!!

Balik dari sekolah pada 27hb Julai ( Selasa )

Umi - you got something from Kedah ! 

What ???

Ok umi - bukak lah cepat nak tengok...
bestlah geng blogger umi....!
( farahin & aku sangat teruja nak tengok apa yang ada dalam  parcel tu )

Heeeiiii..........lawanya ! wow FM dari Australia ....FM Padang Besar pun ade !
Mama Nadz yang sangat2 bermurah hati meng "offer " nak hantar FM dari Australia semasa beliau melancong ke sana pada masa cuti lepas - ( beliau lihat saya sakit giler FM -).....
tiada kata secantik bahasa nak diungkapkan -
hanya yang mampu - saya ucapkan infiniti terima kasih Mama Nadz !
bertambah lagi koleksi FM saya !!! kwang-kwang-kwang....


ade sesiapa nak kongsi koleksi FM ??? 
(  negara Malaysia masih belum lengkap lagi - nak kumpul dari seluruh negara)
*
*
*
Jommmmm......

kita tengok  FM yang Mama Nadz hantar kepada saya.....



FM 1 - Perth



FM 2 - Only Australia



FM 3 - wow ....sangat cute - this little kangaroo @ tiny bear ?




FM 4 -  cantiknya bunga mekar dari Padang Besar - Malaysia




sekian untuk tatapan bersama di alam maya ini


ohhhh......indahnya kehidupan ini....betul Mama Nadz ???



10 comments:

Jejaka Desa said...

Tu namenyenye FM ye...Adehh...Ingatkan radio tadi.Huhu..

sonata anak kancil said...

Jejaka Desa : Jom lah kita kumpul FM...atur berderet kat esbok

amira said...

yang dr Australia tu koala namanya..tahniah!!

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

cikgu sama cikgu
sama minat FM
menjadi leee

Wassalam

penjejak maya said...

salam,

kiranya sonata dengan mama nadz tu saling berbalas FM la ye hehe..

nadz said...

Assallamualaikum Cikgu Sonata,

mula-mula rasa sangsi juga dengan pos-pos ni..mana tahu boomerang tu akan patah...
Alhamdulillah berkeadaan elok...
masuk N3 ..lawa juga si bear tu..
thank you.
Rozali: jom la kumpul FM!

al-mankaraqi said...

Salam ziarah!

sahromnasrudin said...

salam..ingat FM radio td huhuhuh

Kak Nora said...

Oh, saya suka FM...tapi ada juga yang kata letak FM di fridge, gangguan magnet akan 'merosakkan' simpanan dalam fridge...n ..lead to cancer. Setakat mana betul, saya kurang periksa,tapi akan periksa ...kat googlelah!

GaDis CoMeL said...

serius igt FM tu channer radio. sori lah ye, org kampung.haha.

yg Padang Besar tu paling cantik. hihi.