CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Monday, August 9, 2010

400th follower

semalam 08.08.2010

ade seorang tetamu datang ziarah ke rumah AGK

kehadirannya untuk menjegok @  menyapa @ membaca @ mencari sesuatu...

tak kisah lah apa yang diperolehinya dari blog yang tak sepertinya ini

blog orang tua .....ohhhhh tidakkkkk....blog orang lama @ orang veteran

ntah apa2lah yang dibicarakan di rumah usang ini....

apa taknya orang lama ini tak ade masa nak mengodak2 - mencari cat2 baru - mencari gambar2 baru nak ditepek kan di dinding rumah ini.....sebab orang lama ini berprinsip --- kekal pada yang ade....yang lama pada perasaannya sudah cukup femes 
( he3x perasan je....!) .... tak tau la akan2 datang jiwa ni berubah - sesuai dengan pepatah orang lama jugak......sedangkan pantai lagikan berubah dik pasang surutnya ombak kan.


Terima kasih kepada yang bergelar ....ika itu aku....yang telah dinobatkan sebagai follower yang ke 400 .....agaknya namanya Ika...nama penuh tak tau....tanyalah tuan badan sendiri....ikut status masih student.... ( UIA ke ??? ) .......di bawah ini diletakkan maklumat Ika ini...tengok tarikh menjinakkan diri dalam dunia berblog ni April 2010.........baru lagi dik ye....okey lah dik - akak letak adik punya link kat sini...nanti adelah mereka yang nak bertandang ke blog dik Ika ni....

.ika itu aku..

About Me

aku ika.ika itu aku...~ wish to b happy n living simple.. aku ni jenis happy go lucky, kdg2 blh jadi sikit gle2, suka ketawa n sgt suka senyum =) satu perkare yg aku rase sgt sinonim dgn aku adalah air mata...wahaha seorg yg sdkt cengeng dan sgt2 sensitif.hihi having an ordinary family made myself ordinary, nothing extraordinary but still searching for something....~


Kak Sonata @ Cikgu Sonata ucapkan terima kasih kerana sudi mem follow di sini....Untuk makluman para bloggers @ pembaca blog ......terima kasih sudi singgah @ ziarah ke Asam Garam Kehidupan @ AGK ....& pada kebiasaanya Sonata akan kunjung balas ke tempat tuan/puan @ saudara/saudari @ adik/abang pulak...
Orang kata kunjung mengunjung mengeratkan silaraturahim kan......

Kepada yang sentiasa sudi ziarah / menninggalkan jejak @ bekas ke sini diucapkan terima kasih juga....bila ade jejak @ tinggalkan komen Sonata tau lah you all ade datang tak kira waktu ikut kesenangan @ kelapangan.....& kebiasaanya juga Sonata akan menziarah pulak ke tempat mereka.... Terima kasih

17 comments:

ONE ZABA said...

kalau time datang menjenguk ada teh o sama biskut kering pun ok gak..

piewahid said...

tahniah,
kem salam ita tu ya :)

"Selamat menjalani ibadah puasa dgn sempurna. Semoga segala amalan dan doa diterima-Nya. Ampun maaf atas segala kesilapan & kesalahan"

sonata anak kancil said...

OneZaba : bukan takat teh o biskut kering aje...lebih tu ko punya fasal no hal....ko je tak nak dok lelama...he3x ( kalau singgah jangan lupa bawak teh stoberi )

sonata anak kancil said...

Piewahid : terima kasih....tak mau kem salam...awok pergi sendiri ke rumah dia....ha3x

selamat menjalani ibadah puasa

n@m@n said...

hehe..080810 annyversary kami..

sonata anak kancil said...

naman : kwang-kwang-kwang...hepi aniversary ! semoga sentiasa berbahagia

cikgu isza said...

tahniah cikgu.. semoga hubungan yang terjalin sesama kita berkekalan..

selamat menyambur ramadhan al-mubarak..

ina said...

Salam,

Follower dah ramai.Bila pulak nak buat majlis together gather dari alam maya ke alam realiti ni cik gu? Apa kata bulan Syawal nanti nak?

sahromnasrudin said...

selamat menyambut ramdhan...lama tak melayang minda disini..tahniah dh ada 400 follower..blog cikgu mmg superb..tahniah dr sy sekali lg..

ahmad humairi said...

salam,

tahniah mendapat folower ke pat ratus,
Bulan pose ni saya jemput sumua datang siang-siang....xyah berjamu.. datang malam pun x kisah...

SALAM RAMADHAN AL-MUBAARAK...
~KULLU 'AAM, WA ANTUM BI KHAIR~

nza said...

ramai tuuuuuu......

sonata anak kancil said...

cikgu isza : semoga ukhuwah di alam maya sentiasa menceriakan kehidupan seharian kita

sonata anak kancil said...

Ina : boleh - boleh....no probelem...mana weh?

sonata anak kancil said...

sahromnasrudin:terima kasih...superb tang mana tu??? coba habaq

sonata anak kancil said...

ahmad humairi : kang aku datang siang2 hang tidoq !

sonata anak kancil said...

Nza : sementara tengah gelemer...he3x

..ika itu aku.. said...

bru hr ni smpat nk tggalkn jejak...trharu gak jd brtuah yg ke 400..huhu slmt brpuasa ye =)