CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Thursday, August 12, 2010

Keletihan ....


Bestnya ! sedap sikit lepak atas tiles yang sejuk ni...

Panas lo hari ni....matahari waktu petang ni sangat terik !

2 - 3 hari lepas hujan...semalam mendung ...redup....hari ni panasssss........!


 semuanya ini adalah ketentuan Illahi jua...

11 comments:

Mak Su said...

bestnyer lepak atas tiles, tapi takut reput plaks tulang ni....

relevan said...

Selamat berbuka..kena air tembikai di saat ini..alangkahhh..!

ONE ZABA said...

adat la tu...

Ayah Zain said...

salam SAK,

hahha, kreatif arr petang2 ni.

Yunus Badawi said...

ko tak join kucing2 tu tidur atas tile tu ke?

Petang tadi aku tidur atas tile bawah air cond depan meja kerja aku hehehe

sonata anak kancil said...

mak su : janji sejuk ! tak kisah Mak Su....TK Mak Su singgah ke sini

sonata anak kancil said...

Releven : sedap memang sedap air tembikai tu....lebih baik amalkan minum air panas...

sonata anak kancil said...

OneZ : ko pun macam gini ke?

sonata anak kancil said...

Ayah Zain : w'salam AZ...he3x

tengok kucing2 tu macam letih berpuasa je....! orang pun macam ni lah jugak gamaknya ( certain peoples only...)

sonata anak kancil said...

Yunus Badawi : kalau aku tau...aku snap ko tengah tido...he3x

$$ said...

windu nye kat anak2 kucing kita kt umah mak,,,,