CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Friday, October 1, 2010

Tahniah - jutaan terima kasih - jutaan maaf

Pagi tadi....anakanda telah selamat menghadirkan diri ke majlis graduasi GCE A-Level di Royale Bintang Seremban


Kehadirannya disaat2 terakhir menimbulkan kejutan kepada rakan2nya kerana sebelum itu telah disebar luas ke seluruh pelusok dunia  kepada rakan2nya yang dia tak dapat hadir ke majlis ini....Ini adalah disebabkan penjaganya ibubapanya kedua2 umi dan abahnya yang begitu taksub terikat dengan tugas2 rasmi yang tidak dapat dielakkan pada hari dan sewaktu dengannya yang sama !


Sepatutnya abahnya pergi bersama2nya ke majlis ini - tetapi di saat2 akhir dalam masa terdekat  pagi tadi terpaksa urusan rasmi dengan YB-YB @ pak2 pegawai atasan & terpaksa ke Port Dickson pulak....umi nya pulak menguruskan sekolah yang dicintai  dengan urusan rasminya yang tersendiri....macam2lah urusan nya ....


Bonda & Ayahnda mohon jutaan maaf tak dapat meraikan bersama....TETAPI anakanda ada beritahu ade juga parents yang tak datang satu bab - ramai students sendiri pun ade hantar notis maklum balas tak dapat hadir juga....yo lah...yang jauh2 ghaib utara - timur - sabah - sarawak ke....yang tak mahu hadir......jadi majlis ini - jika students @ ibubapa yang tak dapat hadir dengan sebab2 yang tak boleh di tepis kiri kanan elakkan bolehlah dikecualikan menghadirinya......



Kalau HADIR pun bukan hadir kosong beb......kena bayo RM100 per head !!! ........hu3x....tak kisah la kan....graduate sekali je......tapi anakanda cakap ALA - graduate A-Level....sebelum ni pun dah banyak kali graduate dari TADIKA - TAHUN 6 - FORM 3 - FORM 5.....banyak kali dah graduate naik pentas.....ikut  awak la anak....macam2 la alasan ko - yang pada mulanya dah memang sebenarnya tak mahu pergi !!!
( dia mintak umi & abahnya simpan duit gi masa dia graduate 1st degree nanti...insyaAllah )


Anakanda pergi juga pagi tadi dengan makciknya.....ok lah....makciknya tak masuk dewan ...tapi dok lebih baik dia kata gi shopping kat Seremban Parade !!! hahaha...banyak gak ko shopping yer...sib baik ko tak angkut semua barang kat dalam SP tu.....


Di kesempatan ini.....( macam lah cikgu @ pensyarah anakanda baca )......tiada kata secantik bahasa....tidak ade ungkapan berbunga  nak luahkan perkataan ungkapan terima kasih saya Pn Sonata anak Kancil mewakili hubby saya mengucapkan jutaan terima kasih kerana dengan penuh dedikasi telah mendidik @  mengajar anak saya sehingga ketahap yang memberangsangkan cemerlang !  
( CIKGU.....pilih lah bila nak date ni !!! - lepas2 selesai majlis ini yer.....dah confirm dengan anak saya??? just let me know where is in Seremban okeyyyyy.... )


Tahniah !








 sebahagian daripada senarai yang dirakamkan 
tahniah kepada semua yang telah menamatkan A-Level
yang katanya sangat tough
akhirnya hampir 98% @ 99 %  ke luar  negara

8 comments:

Shifu67 said...

tahniah buat anakanda itu

Ummi Humaira said...

salam cikgu...

tahniah buat anakanda n tahniah juga buat uminya....

sally said...

Salam,
jutaan tahniah kpd anakanda Sonata khasnya dan kpd semua yg dah berjaya tu amnya..

rezeki said...

salam cikgu sak

tahniah , lepas ni pasti ke satu lagi tahap yg lebih mencabar

insyallah

ahmad humairi said...

tahniah dari saya jugak.

ina said...

Salam SAK,

Tahniah kepada anakanda, ibubapa & keluarga. Saya tumpang gumbira mendengar kejayaannya.

Anakanda fly ke mana lepas nie,amik kursus apa?

ikan emas said...

Tahniah kepada anak dan ayah ibu anak itu...

moga terus cemerlang !

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

Tahniah
Syukur
Alhamdulillah

Wassalam