CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Tuesday, October 12, 2010

Makanlah buah2an Malaysia....sungguh enak dan berkhasiat !









Tak perlu memperkenalkan lagi buah2an  ini...
semua orang dah sedia maklum....
lengkapkan menu  harian anda semua 
dengan pilihan buah2an  ini....


Saya sangat suke koleksi FM Malaysian Fruits ini !

38 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

cantik...

imanshah said...

nenas paling suka, durian no dua, manggis pantang lihat..huhu

sonata anak kancil said...

Faiz : tk - memang sangat cantik!

sonata anak kancil said...

Imanshah : Nenas - nanti wajahmu masam2 manis ....Durian - mak oiii manyak busuk lo & suke berkuasa ....Manggis - anda seorang yang transparent !!!

nadz said...

salam...

yess...Malaysian fruits...
Where from?
Kalau kat padang besar ..ada FM buah laici ..hehhehe

relevan said...

Buah ciku tak ada ke?..

sonata anak kancil said...

Nadz : satu set 8 ketul...beli di Ayer Itam Johor - buah laici thailand mali maaaa....

sonata anak kancil said...

Releven : buah ciku dalam proses..he3x...agaknya pembuat ni tak suke buah ciku! sebab tu tak ade

sally said...

luvly..ehem..minat kita sama lah..ngumpul FM..

Jejaka Desa said...

Koi pun pelik.Ngape tak ande ciku....

sonata anak kancil said...

Sally : bagus lah sama je kita ni ...Sally dah banyak gamaknya....saya sikit2 je

sonata anak kancil said...

Jejaka Desa : tak ade peliknya...kalau hang suke...pi buat sendiri la ...he3x

Shifu67 said...

musim durian, rambutan, dokong dah habis.... makan pisang je laa senang

Ayah Zain said...

salam sonata

fresh nampaknya buah2an tu.

LiNda said...

Buah2an tuh simpan lama pun takper.. hehe

kakpah said...

FM kakpah asek jatuh pecah terpelanting jer. maleh dah nak menambah koleksi...

sonata anak kancil said...

Shifu : mana ade habis...aku tengok ade sepanjang tahun ! macam iklim khatulistiwa jugak - panas & lembap sepanjang tahun....! ( tatau la pulak durian siam ke yang ade tu )

sonata anak kancil said...

AZ : yer...memang cantik - terang warnanya...tu yang rembat masa gi Ayer Itam last week !

sonata anak kancil said...

Linda : yer...masak sepanjang zaman !!! bengkrap tokey buah..

sonata anak kancil said...

KakPah : pakai gam gajah kuat2 kak..he3x

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

buah jambu susu mukin anak2 dah tak kenal

Wassalam

chekdenoor said...

Salam .....

jom joint blog baru chekdee di www.butik-sayang.blogspot.com

Shopping mata pun ok......

rezeki said...

salam cikgu SAK

patah gigi ku nak kemam buah2 batu tu hehehe

saya punya koleksi FM entah ke mana , dibuat main bebudak kalau datang umah hehehe

indahhouse said...

Salam kak sonata,
saya suka fridge magnet. tapi tak tau nak tampal kat mana dah.. asyik melurut jatuh jer.
Buah2 tu memang cute..

Ummufaiz said...

Saya pun suke...kat rumah dh aad FM buah manggis & betik. Tp tak sama sb tak de tulis Malaysian Fruit. Nk coba cari kat Maidin lah kot2 ade.

sonata anak kancil said...

Rozali : betul tu...yg diorang buah yg biasa nampak ke s/market - epal - anggor - kiwi dsb...buah M'sia yg bermusim ni tak banyak

sonata anak kancil said...

Chekdenoor : TK Chekdenoor...insyaAllah akan singgah jua...wah dah macam2 ade skg ni - lebar dah sayapnya! tahniah...

sonata anak kancil said...

Pak Itam @ rezeki : nak makan buah batu - guna gigi batu !

sonata anak kancil said...

Indahhouse : gam dengan gam gajah !!! ha3x terus melekat

sonata anak kancil said...

Ummufaiz : cari - cari sampai dapat...tak ade kat maiden - jgn putus asas...lama2 dapatla

nza said...

fridge magnet ke kak...cantiknya...

luahfikiran said...

SALAM,
BEST ! PALING SUKA BUAH YANG ADA DURI DAN BERBAU KUAT TU !

sonata anak kancil said...

Nza : betul ! sangat cantik....suke tengok

sonata anak kancil said...

LuahFikiran : harap tak makan banyak yer Tuan ! jaga2 sikit...umur semakin berusia ni...

syahbandar87 said...

letak la gmbr buah yg btol..lagi terliur..hehe

Cikgu Ma said...

salam sis
suker suker
cantik-cantik kans

sonata anak kancil said...

Syahbandar : nak yang betul - gi tengok kat pasar - banyak ! he3x

sonata anak kancil said...

Cikgu Ma : kalau suke - gi lah selongkar kat kedai2 cenderahati - macam2 ade! pilih aje la yg berkenan