CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Friday, October 22, 2010

alamak ....tergendala pulak kerje aku ni ....





alamak......ink dah habis la.........bila print - dah mula nampak kelabu asap .....macam jerebu jugak .....patutlah 2/3 hari lepas bila print macam ade comot2 je...rupa2nya ink dah nak habis.....tergendala lah kerje aku nak print borang prestasi aku....
(tulis prestasi macam buat tesis ! ) - agak2 berapa la bos beri markah kat aku ni !!! - 
bos :- harap ade tambah sikit markah ye....naik 1 pun tak pe...he3x...mustahil turun !!!


dahlah macam lewat je aku nak hantar ni....
dah tepon sekolah lama....mereka sedang mengutip borang prestasi......macam buat2 lupa je aku ni....




hantar tetap hantar....yang aku agak "problem"lah...sebab prestasi aku tahun ni kena hantar ke sekolah lama sebab dakwat tak kering lagi kat sekolah lama ni! aku dah janji Isnin ni hantar....dah nak gi kedai nak gi beli ink...bye



14 comments:

ainhany said...

hihii...mgg tu tugas kita tiap thun..
prestasi cemerlang sokmo!!!

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

beli ink pakai duit sendiri ke..
lagi tambah markah

Wassalam

relevan said...

Lain kali order Ink banyak banyak banyak..

Jejaka Desa said...

Kene simpan stok ni...

imanshah said...

wah pengetua lama kamceng, mesti cemerlang!!

sonata anak kancil said...

ainhanya: tulis banyak pun bukannya dibaca!

sonata anak kancil said...

Rozali : w'salam - kalau atuk nak sponsor saya sudi terima!

sonata anak kancil said...

releven : satu ink seratus lebih ! mana mampu order banyak2...bukan aku gudang nak buat stok penimbal

sonata anak kancil said...

Jejaka Desa : tak payah - buat berkarat je...lagipun mahal ! semalam ranap RM166 ( nasib baik dah turun harga sikit )

sonata anak kancil said...

Imanshah : biasa la tu....!

ummu said...

Salam sis
yelah sekarang ni tengah gelut nak hantar prestasi...
anyway moga dapatlah cari ink tu

Shifu67 said...

errr... kat sekolah aku, siapa yg disuruh taip cantik2 borang prestasinya... boleh agak la kann. yg hantar tulis pakai pen je tu... boleh agak la kann... hehehe

dan seperti biasa tahun ini borang prestasi aku hanya guna pen je... huhuhu

sonata anak kancil said...

Ummu: dah dapat dah....hari ni baru lah nak sambung semula

sonata anak kancil said...

Shifu: aku dah biasa menaip...jadi rasa janggal kalau hantar guna pen!
Tapi kat sekolah lama aku...98% ( aku rasa lah )...semuanya bertaip!!!