CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Wednesday, October 6, 2010

N3 tertunggak - keletihan - esok raya

salam semua...tak ade ape nak cakap....
banyak jugak N3 tertunggak...macam2 ade boleh dikongsi cite....tapi....ahhhhh..........nak kata malas - ade rajinnya - nak kata rajin - ade malasnya.....


 2 - 3 hari ni.....ntah nape rasa tak bermaya nak meletak N3....ehhhh ini - ade N3!....ala saja je....ini kes boring lah gamaknya ( letih puasa kot )....kadang2 just sekodeng kat rumah2 members - lepak2 jap....opppssss baca N3 members la.....maaaflah kekawan sari dua badan rasa tak larat nak berbelog ni.......alahai...sebenarnya esok dah nak raya !!!! 
best - best......esok ade meeting AJK PIBG - hi-tea kat Kings Hotel......
hutang  dah selesai......yang nak tampung2 buat sunat ni pun walaupun ade terkurang - ini semua kerja Allah swt.... ) semoga diterima jua semua ibadah kita ...InsyaAllah



~~~~~ bye - bye ~~~~~
nak get ready untuk berbuka puasa


4 comments:

mama ju, said...

Aslkm

Hai CIKGU SONATA

Lama mama tak komen2 kat sini. Harap cikgu ok2 saja wpun sibuk dgn tugas2 berat. Bye cikgu. jumpa lagi.

sonata anak kancil said...

W'salam. Sama lah kita...tapi sentiasa gak sekodeng2 geng PDKM

imanshah said...

KAMI ESOK PUN SAMBUT RAYA POSE ENAM GAK KAT SEKOLAH, WAT POT LUCK KECIK2 NGAN GENG2 SAMBUT RAYA

sonata anak kancil said...

Imanshah: kalau lah dapat bersama2 beraya... sure best! selamat beraya ...penutup la tu gamaknya kan