CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Friday, May 7, 2010

tsunami keletihan melanda....nak relaxxxx...

nak relaxxxxxxxxxxxxxxxx.....!


selesai majlis hari ni....


majlis yang sangat gilang gemilang...
majlis diuruskan oleh Pengerusi Majlis Staf & AJKnya


sekarang tsunami keletihan sedang melanda!


nak buat apa? relax....@ rehat la....


nak jadi macam orang rukun tetangga pun dah rasa tak larat...


harap semua ahli bersekutu maya ni dapat merasai juga 
tsunami keletihan sedang melanda ni...


maaf lah ye.....tak dapat nak meronda sangat malam ni....
kot2 lepas ni terus zzzzzzzz...................he3x


*******************


ade le satu dua gambar yang aku snap guna hp cokia aku ni...jadi le...
orang ambik gambar bukan main ramai lagi...........dah terlalu banyak gambar2 aku.....
tapi takat le ni satu pun tak dak! janji manis hanya bermain di bibir sahaja....nak bagi kat aku...sampai sudah tak bagi2.....yang sedapnya...........aku pun dah lupa jugak! last2 tak ade gambar langsong pada aku............semua dah masuk galeri gamaknya!


yang aku boleh harap ambik gambar makanan aje....ni yang aku boleh buat!!!
jamuan selepas majlis rasmi persaraan Pn Rosie @ Gan Siew Kim
nampak tak shepard pie yang aku bakar sampai 2 pagi tu? he3x....


majlis send-off.....sebelum Pn Gan bersalaman dengan murid2 ni
kami semua menghadiahkan sebuah lagu

Sealed With The Kiss.....

 ( aku nak catat kat sini.....Pn Gan sangat2 terharu dengan aku...
kerana aku telah mengalungkan rantai & gelang tangan mutiara....
yang beliau sangat2 suka & sepanjang hari ni beliau memakainya....
cikgu2  pompuan la kan...mengatakan sangat2 cantik!!! sape beli?
sape lagi aku le....aku mewakili pentadbir sekolah...
ramai orang dok tanya aku kat mana aku beli....ngeh3x )


satu hal aku ni.....memang pantang aku jika berlaku perpisahan ni....
kenapalah ade pertemuan untuk perpisahan??? aku akan jadi sebak...
airmata akan bergenang.....bukan lah emotional sangat.....
tadi ramai rakan2 sejawat lain yang bersalaman & berpelukan menangis! 
Pn Gan SK ni....orangnya  motherly.....sangat komited.....sangat baik hati...

macamana kala aku nak bersara nanti? 
sabo - sabo.....

*************************************

sebelah petang tadi ade hi-tea di Citybay View bersama Pn Gan SK
95% warga sekolah aku hadir
( sape mau tolak makan kan....& bukan selalu pun !)
- bos sangat2 suka di sini...sebab tu buat kat sini je


1st round....makan rojak buah....sedap-sedap....

2nd round....dah habis makan...sori le tertunjuk pinggan 0 aje...


3rd round......lepas tu dah tak larat dah...

************


acara pemotongan kek......
*
*
*
 
pukul 5 lebih sampai @ balik rumah tsunami keletihan telah melanda..............


24 comments:

Jejaka Desa said...

Penat tapi seronok kan walaupun berade dalam kesedihan kerane perpisahan..

nadz said...

Assallamualaikum Cikgu,
Letih tapi hati kita puas dapat menyempurnakan majlis rakan-rakan..berbaloikan.
Sedapnya pie..sedap..
bila-bila bagi lah resepinya.

DUN Behrang 2020 said...

Rehat kak...baru terasa berbaloi ngan keletihan tu...

مسافر_اسلام said...

salam cikgu....sedapnya..ada g tak? nak sikit.

sI tEDI said...

dia bersara dengan penuh rasa seronok!!

Julai ni My Bos puelkkk punya turn.. Yey! erk!

rezeki said...

salam cikgu

tsunami melanda kekenyangan hehehe

sonata anak kancil said...

Jejaka Desa : sudah lumrah alam ni....dia datang dan pergi....bertemu & berpisah adat manusia...kan ade lagu ni...he3x

sonata anak kancil said...

Nadz : W'salam - saya sangat berpuas hati dengan majlis ini...sikit2 silap tu biasa...mana ade perfect kan....resepi pie Nadz boleh tanya Kak Google...macam2 ade...cuba tengok kat Myresepi ...

sonata anak kancil said...

Dun Behrang : amboi2...lama hang tak mai sini....kerje2 la ni sangat2 sibuk...semua nak hadap kan! harung aje le...letih - kita rehat

sonata anak kancil said...

Musafir Islam : habis licin! sehingga menjilat jari...ngeh3x

sonata anak kancil said...

Sitedi : dengar cite ade beberapa bos akan bersara tahun ni! saya ganti bos awak nak tak ???? he3x

Hajah Zainab bt Abdullah said...

memori majlis yg diadakan utk kak nab kembali di minda!

sonata anak kancil said...

Rezeki @ Pak Itam : ha ha ha...betul jugak ye...asyik mengunyah aje!

sonata anak kancil said...

Hjh Zainab : salam di pagi yang mulia....yang "menyarakan" mereka yang bersara ni...seboleh2nya mau buat yang terbaik untuk jadi kenangan abadi!

tentu masa Hjh sangat2 penuh nostalgia....tamatnya alam kerje sekolah!
Semoga Hjh diberi rezeki kesihatan yang sentiasa sihat walafiat oleh Allah swt. Ini yanga kita mau...
( ade yang bersara...tidak sihat....)

amy alisya said...

wah best nyer ader jamuan..tapi sedih kan sebab jamuan perpisahan..tapi apa pun, yang ilang akan ada penganti walaupun tak sama

Zaitun said...

Salam

Pertemuan & perpisahan mesti ada air mata...

Tsunami kenyang dan letih..ZZZZzzzzzzzz........

Mis Erika said...

wah bnyknya mknn sdap :)

sonata anak kancil said...

Amy : yang hilang akan berganti...tapi sure tak sama!

sonata anak kancil said...

Zaitun : kalau tak bergenang air mata...keras hati la tu...

sonata anak kancil said...

Miss Erika : memang sedap! cuma tak larat nak makan....

nadz said...

Salam..
SELAMAT HARI IBU

NZG said...

Salam..teringt masa last kat SMKTL 2007,masa send off mmg menangis terisak2 mengenangkan w/pun kita sbgai cgu disiplin yg cengil ttp tetap d hati pelajar...tak tau la saat bersara nanti d negeri mana pulak...

sonata anak kancil said...

Nadz : selamat hari ibu juga ...

sonata anak kancil said...

NZG : terima kasih singgah buat pertama kalinya & tinggalkan jejak di sini....bertemu & berpisah adat manusia biasa....hilang di mata di hati tidak lupa......( nyanyi tau...)