CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Thursday, May 6, 2010

Hampa....terkejut!

Konon nak buat satu kejutan....
rupanya aku yang terkejut!!!


konon2nya nak tunjukkan aku punya skill lempar bola ....
jangan main2....belum tengok gaya aku yang bawah tahap pro ni....
( minggu depan 14 Mei... kelab staf buat tournament sempena hari guru )

pergi ke sana menonong je....pergi dengan  Kakak....
janji dengan staf jumpa kat sana....
dia orang yang biasa pun boleh buat silap....patutnya cuba la calling2 dulu....
semuanya main ingat............ingatkan...weekdays orang tak ramai...
ingatkan orang penat bekerja tak ramai lah malam ni....


akhirnya terkejutlah kita orang..........semua lane penuh!!!
pulak tu ade 3 tournament sedang berlangsong.....hampeh....hampa.....
terkejutnya aku..............mulanya booking juga...
tapi kena tunggu sampai pukul 11 ...tak payah le....esok nak sekolah oiiii....


tengok aje le @  tunggu ......ni yang buat terkejut....penuh!!!


 kesian bola ni.....
dia ingat aku akan baling dia malam tadi....tapi tersadai di situ


 9.30 malam tadi.....balik aje le.....dan akhirnya satu kejutan lagi....!
kita orang pun gi makan di McDonald depan zooo.............ni yang lagi terkejut...ngeh3x

 nyummyyy....

20 comments:

mama ju, said...

salam cikgu

selamat malam..walaumacamana pun cikgu tetap hebat!

My Life said...

salam.

alahai mamaju... memecut mama

sonata anak kancil said...

mamaju : selamat malam...kalau strike tadi habis semua...juara ni!

sonata anak kancil said...

My Life : johan malam ni mamaju.....naib johan pun tak ape la My Life...tak jauh point tu

Ayah Zain said...

Salam SAK,

ingatkan apa yang hampa, apa yang terkejut. heheheh benda alah tu rupanya

sonata anak kancil said...

Ayah Zain : baru nak training dah penuh! he3x.....tengok esok lusa pulak

Azima said...

Salam Kak,

Masa boring2 dulu suka main bowling gak..selalu gak strike..selalu gak bola masuk longkang..hahaha

tapi skrg xder teman nak main la kak..lagipun sibuk manjang..skillpun dah lupa agaknya..

manzlie said...

salam cikgu sonata..


terliuq lak cl nih...tadi nampak kat rumah pak itam...skg rumah cikgu lak...


aduhai..ini lah nasib bila duduk di perantauan.....terima jer lahhh


waslam

kak su said...

Salam cik gu...

Laa..tak per..dia suruh rehat tuu..
so 14 Mei kami leh dtg bagi sokongan tak???

Wslm

HAMSINI said...

Nak main bowling memang kena call dulu takut full.

abu muaz said...

makan lagi.

rezeki said...

salam cikgu SAK

sib baik cikgu tak buat lane sendiri hehehe

kali terakhir saya main bowling masa tgh berendut dgn gefren saya dulu yg kini isteri sayalah hehehe
cite 25 tahun lps hehehe

sahromnasrudin said...

wah..hebat main bowling nampak..leh buat tournament nanti erk...

ONE ZABA said...

aku agak dah...mesti ada makan makan punya.

مسافر_اسلام said...

Salam cikgu...alahai...main bowling ye...menag besar ye...hebat la cikgu..sekali sekala hiburkan hati ye...
ok

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...huh terkejut sungguh....

Zaitun said...

Salam kenal


Takpe lain kali booking awal2.

Agak kalau main selalu strike tak? .

Kak Zai linkkan blog ya.

atty's said...

len kali booking awal2 ..cikgu..

Nida said...

Salam..

sedapnya gambar ayam tu... dah setahun lebih tak makan... buat sendiri tak sama rasanya :(

sonata anak kancil said...

>>> Azima : masih dalam tuition period...ngeh3x


>>> Manzlie : kat Mekah pun ade jugak kan....tp mana nak sama kat sini kan!


>>> kak su : jom sila-sila...


>>> Hamsini : ntah nape kali member tu tak cal pulak....main redah je


>>> Abu Muaz : agi idup agi mangan...


>>> Rezeki : nape tak teruskan lagi!...he3x tak malu yer....mandai je dia....time cintan cintun tu


>>> sahromnasrudin : no problem....sonata sure kalah lah! tak poe kita geng dengan orang teror...he3x


>>> Onezaba : macamana badan nak kurus....susah betul la...makan kussemangat


>>> Musafir Islam : baru nak berlatih....kan dah kata bawah tahap pro


>>> Alimaz : nasib baik tak pengsan


>>> Zaitun : salam kenal jugak...sure-sure kita link jugak


>>> Atty's : gitu la nampaknya..tp le ni dah gak sentiasa penuh sebab utk Sukma


>>> Nida : kat sana tak ade ke??? rasanya susah nak cari yang halal kan...