CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Sunday, May 9, 2010

Ade semangat ke @ kuat semangat......???

Hari ni dapat satu mesej

daripada seseorang....
aku ucapkan infiniti terima kasih kepadanya
( dengan harapan beliau baca ni....)


yang aku musykil.....

dia memuji aku sebagai 



blogger yang bersemangat!!! ngeh3x...
bersemangat macamana ni tatau lah ....
aku kurang jelas....
( patut pun...sebab aku pakai spect )


Bersemangat ....maknanya ade semangat ???
atau aku ade semangat tapi tak kuat....ade tu ade le...
kalau aku kuat semangat ( blogger bersemangat ) ....
aku dah jadi blogger yang saban waktu update blog.....he3x.....
tapi  aku sebenarnya ade semangat yang tak kuat !!!


Kepada rakan lain ... korang nilai lah sendiri...

aku ni blogger bersemangat ke tidak....



he he he.......apa2 pun.......
aku ni hanyalah insan biasa aje...
yang suke berblog sejak bila aku kenal apa ini blog...
aku akan catat kisah suka duka harian aku....
sebagai rencah asam garam kehidupan aku!


ni dah tahap merepek meraban.....
good nite everybody...esok nak gi sekolah...
aku tinggalkan catatan ini....
korang nak sambung - sambung le....
esok petang baru aku boleh baca....
itu pun kalau korang ade buat laporan kat sini....

28 comments:

imanshah said...

salam, cik kak kita ni memang bersemangat, kadang2 2 post satu hari.tak larat nak mengejor wanita bersemangat waja ni

xiiinam said...

Dia copy paste je sms tu pad semua orang...kita sama rata je!

kak su said...

Salam Cik gu...

Memang lah anda seorg yg sgt bersemangat...semua tugas dipikul digalas dgn sebaiknya...

Terimakasih atas catatan Cik gu..

Nur Hawa Mohd Zin said...

chaiyok!!! takpe sebagai pendorong...hehe

piewahid said...

setakat yang kenal blog ni, saya setuju dgn pkataan bersemangat tu. :)

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

memang ada semangat dan kuat semangat
tapi jangan badan bersemangat dah lee
he he

Wassalam

ONE ZABA said...

kus semangat....

ahmad humairi said...

terus teruskan semangat tuh..

sahromnasrudin said...

klu setiap hari hapdet kire bersemanghat la tue..lagi 1, rajin jenguk blog org lain...;-)

atty's said...

apa pun semangat harus senantiasa ade..happy mother day..

nadz said...

Salam Cikgu Sonata,

Macam-macam semangat ada bila jadi cikgu..
semangat patriotik la..semangat kesukanan la..
tapi kadang-kadang
..kurr semangat..
hlang abis semangat.
Selamat berehat kerana seharian bekerja.
w/salam

Zaitun said...

Cikgu mestilah bersemangat supaya murid cemerlang dan gemilang.

sonata anak kancil said...

Imanshah : ha ha ha nak tergelak baca nih....jangan ko kejo...akak tak lari ke mana pun!

sonata anak kancil said...

CkLah : sape tak kenal dengan dia ni!!! memang tau pun! wat gempaq N3 ni...tengok2 dia tak baca kot...sibuk la tu...nanti nak sms kat dia

sonata anak kancil said...

kak su : selagi ade kudrat selagi tu bersemangat waja....he3x

sonata anak kancil said...

Nur Hawa : bagus2 hang ikut cara ceq ni...dah dok kat utara tu..belajaq2 cakap utara...!

sonata anak kancil said...

piewahid : belum jumpa orangnya lagi tu! kang terkejut!

sonata anak kancil said...

Rozali : memang seiring kuat semangat dan badan semangat!!!kalau kuat semangat tapi cekeding tak leh jugak! ngeh3x

sonata anak kancil said...

Onezaba : ala cayang-cayang bucuk...kus semangat anak mak...he3x

sonata anak kancil said...

Ahmad Humairi : semangat akan padam bila aku tutup mata....

Nur Hawa Mohd Zin said...

nak wat lagu mana, pg ptg siang malam depa dok cakap utara..cheq pun lupa cakap melaka...heheh..takotr sat g cakap bahasa siam plak..mampuih..hehe

sonata anak kancil said...

Sahromnasrudin : kwang-kwang-kwang...ni semangat giler

sonata anak kancil said...

Atty's : nak buat apa2 pun kena up semangat..kalu tak hampeh....

sonata anak kancil said...

Nadz : cikgu memang ade macam2 semangat...anak murid tengok...hari ni macamana semangat cikgu..okey ke tak okey...!

sonata anak kancil said...

Zaitun : kalau cikgu lemah semangat...murid lagi le lemah !!!

sonata anak kancil said...

Nur Hawa : jangan lupa cencalok udah le...tak cuti ke???

Nur Hawa Mohd Zin said...

dah hbs belajar dah, baru seminggu...ari2 makan sambal belacan n minggu ni jerk 2x asam pedas..heheh..cencaluk je tak mkn ag..mana leh lupa..heheh

sonata anak kancil said...

Nur Hawa : ohhh...dah habis....jom la datang rumah...dekat aje ni....he3x