CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Sunday, March 7, 2010

Welcome SUKMA XIII 2010

 


saja suke nak
tolong promote kat rakan taulan ....
mari - mari ....
bertandang ke negeri Hang Tuah...

Kapal dagang dari seberang
Penuh muatan kayu meranti
Dari jauh tuan puan datang
Orang Melaka sedia menanti


29 comments:

cHeRyNa PiReS said...

takde sukma pon melaka nieh memang destinasi menarik:)

sonata anak kancil said...

Cheryna: jom ! apa tunggu lagik...

Mknace said...

:) :) :)
macam best jugak kan kalau leh gi..

Ummi Humaira said...

salam cikgu sonata...

ummi gi tarikh lain leh tak??

tarikh tu tak sesuai la coz ummi ke SANA ... InsyaAllah

sonata anak kancil said...

Mknace : kan tu cuti sekolah....jalan2 la ke sini....

sonata anak kancil said...

UmmiHumaira: ni masa sukan...jika nak ke rumah saya - no problem...anyday - anytime...yang penting roger dulu...he3x

n@m@n said...

comeynya kancil yang melompat tuuuuuuuu

ahmad humairi said...

tengok kat tv....

al-mankaraqi said...

cantek gak klu xder aral........

sonata anak kancil said...

Naman : kancil bukan sebarang kancil yer....kancil Hang Tuah tau!

sonata anak kancil said...

Ahmad Humairi : kat tv tak syok...!cuti sekolah kan...hang bawak anak beranak hang mai sini...tak pun rombongan Cik Mad....he3x

sonata anak kancil said...

Al-Mankaraqi : baguih-baguih...mai nooo....pakat bawak rombongan ber bas - bas....ngeh3x

ONE ZABA said...

tergerak hati nak ke sana sok sampai la kami.

sonata anak kancil said...

OneZaba: ko jangan tunggu hati ko nak tergerak....kalau tunggu tak tibalah jawabnya!

kalau ko datang nak bawak hajat ker umah aku ko kena roger aku dulu!
ko jangan buat fasai yer....kang aku tak dak baru padan muka ko!

Dr.Araz said...

Majulah Sukan Untuk Hajah Sonata....

Ayah Zain said...

Salam SAK,

alhamdulillah, bertambah ramai lah pelancong ke Melaka nanti.

Lain kali az coba contack awal no. Semalam terlupa. Tapi tadi tu,program pack sangat,

sonata anak kancil said...

Dr.Araz : zaman aku bersukan dah lama berkubur! beri peluang kat anak murid pulak...

sonata anak kancil said...

Ayah Zain :kalau tak ade sukan dah sesak time cuti sekolah...apa lagi kalau sukan nanti....hu3x orang melaka dok diam2 dalam rumah...

Miecyber @ Sudu said...

Lama dah tak pergi Melaka...

mama ju, said...

Wah promasi hebat ni...boleh org KL pakat2 singgah rumah cikgu!

izman said...

dah buleh promote sukan ni, tentu dah baik sakitnya ye

maiyah said...

my kg hehe

nza said...

oooooo...thn nie kt Melaka ek!!!

~0~ said...

da xlama da ek....

DUN Behrang 2020 said...

Habis SUKMA pun leh datang gak kan...Cik Ayang kata nanti anak2 dh besar sikit baru best jalan-jalan...saya ikut jer...

relevan said...

SukMa kat Melaka tahun ini...rasa nak pergi juga tengok bawa jalan anak2 dan isteri2..

xiiinam said...

Aisey....dalam kalendar, bulan Julai baru ckLah ada kerja di Melaka...satu bas akan ke sana!

sonata anak kancil said...

>>> Miecyber @ sudu : jom datang jalan2 cuti ni....


>>> Mamaju : no problem!


>>> Izman : alhamdullilah dah baik sepenuhnya hari ini!


>>> Maiyah : ye ke? mana tu!


>>> Nza : jom mari - mari....

sonata anak kancil said...

>>> ~0~ : cepat sungguh masa le ni....


>>> Dun Behrang : no problem...anytime


>>> Releven : bagus lah....sila-sila...bawak je duit bebanyak!


>>> CkLah :kwang-kwang...kursus ke?