CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Sunday, March 28, 2010

barbeque....makannnnnnn!

Malam semalam telah di adakan malam barbeque & 
malam kebudayaan - setiap kumpulan mempersembahkan
persembahan berkonsepkan 1Malaysia....
macam2 kreativiti yang dibuat dalam masa yang terhad....
tak snap pulak gambar....dok kyusuk tengok...he3x


yang snap
biasalah - gambar2 makanan!!!
tak ade keje lain....asyik makan - makan - makan
rezeki - rezeki...alhamdullilah....


aku tiba dekat jam 9 malam...
dah tahu budak2 ni akan makan lepas Isyak
baik aku keluar lepas Isyak....
biar budak2 makan dulu....
sedang molek...aku tiba , bos pun baru tiba
he3x.....kami pun bersantai tepi padang...
seronok makan reramai...
fuhhh....macam2 cite kelakar keluar....
bila lagi nak bersantai macam ni kan...
layan aje le...gambar2 makanan di bawah ni



iniiiii  ......  makanannnnnn...... akuuuu........

************
majlis penutup telah selesai sampai siap
makan tengahari pukul 1 tgh tadi....
 

40 comments:

sI tEDI said...

lapau pulak tgk makanan tu cikgu!! :)

sonata anak kancil said...

Sitedi : ni yang malas nak tayang...semua orang lapau!!!

Rozali said...

Assalamualaikum cikgu Sonata

Untung jadi cikgu
samapai masa makan je
He he he

Wassalam

ahmad humairi said...

anak aku tngah buat burger....nasib baek...kalo tiiidakkk??

::FAIZ FARISH:: said...

wah sedap

a kl citizen said...

wah manyak makanan tu...

sonata anak kancil said...

Rozali : zaman kita membakar dah lama tamat....sekarang biar anak murid serve untuk kita !!! sampai makan....!

sonata anak kancil said...

Ahmad Humairi : samalah dengan aku ni....apa anak masak ...kita pun makan...dah puas masak untuk diorang....giliran depa la pulak kan...he3x

sonata anak kancil said...

Faiz : kalau sedap...hang pi bakar sendiri...semua nya dah licin!!!

n@m@n said...

nasib baik tak makan dalam gelap sebab Earth Hour.. ;)

Myfrin's story said...

Hai, nasib baiklah i pernah kena darah tinggi, kalau tidak rasa2nya semua nak baham..!

ONE ZABA said...

hari ni pasti semuanya keletihan...

sonata anak kancil said...

Naman : kita orang tak kisah pun earth hour!!! biaq pi la...yang pasti kenyang!

sonata anak kancil said...

Myfrin's story: alhamdullilah diri takat ni tak ade penyakit macam Myfrin's...tu pakai melantak aje!! sy tengok semua cikgu okey je! sihat la tu....

sonata anak kancil said...

OneZaba : aku tengok pagi pun ramai dah terlintok aje.....tapi mereka hepi

manzlie said...

salam from Makkah...


bestnyer....nak cikit...


waslam

Cikgu Yang said...

Bestnyer !!! makan percuma katakan.. lagi bertambah sodapnya. Tolong makankan saya sekali!!. Cikgu , bila nak keluar dalam gambar pulak? Asyik gambar2 lain ajer? ... kena tunaikan permohonan nak tenguk gambar yang paling baru.. Ok!!

sonata anak kancil said...

Manzlie : fasal makan memang la best...CL punya makanan lagi menyelerakan.....sedapnya nasi arab!

sonata anak kancil said...

Cikgu Yang Azmah : yang percuma tu yang sedap sangat2....gambar2 saya banyak di belakang tabir cikgu!!!

macamana nak letak gambar saya? tak ade sape nak ambik gambar sy...sy pegang kamera...hex....cuba cikgu tengok N3 ini - semasa gathering geng2 PDKM

http://sonata14.blogspot.com/2010/01/terbongkar-rahsia-alam-maya.html

sonata anak kancil said...

Cikgu Yang Azmah : N3 tu bulan Junuari 2010...ade terselit gambar saya..he3x

maiyah said...

wah.. meriah tu

sonata anak kancil said...

Maiyah : seronok bercamping ni....zaman budak2 la...dah orang tua ni...kita pun hanya beri sokongan je la...

Mknace said...

tahun ni tak wat barbeque lagi ni.. tak sabar nak nunggu kemping koko nanti

sonata anak kancil said...

Mknace : koku pun nak buat jugak nanti...ntah bila tatau la tu...kata nak buat...kot2 akhirnya tak buat!

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

sedapnya ayam tu..ada lg tak??:)

Ayah Zain said...

Salam SAK,

umang aii, nampak memaang melapaukan tuh. hehehh. Pandai anak-anak murid cikgu SAK masak.

sonata anak kancil said...

Mrs Fiza : habissss...........licin!
bakar sendiri le...

sonata anak kancil said...

Ayah Zain : anak murid pandai sebab cikgu ajar...cikgu pandai la!

noor afzan said...

huhu...
makanan ni bikin lapor juga nih..
haiihh..

relevan said...

Buat kawan tidak tahan je ni Cik gu..ni yang buat kawan mencari kedai makan sekarang ni..

pu3 balqis said...

nak balik mlysia sekarang jugak..!!

mama ju, said...

Salam CIKGU

wah sedapnya makan2...ada icecream lagi. cikgu makan icecream ke?

sonata anak kancil said...

MooR Afzan : kalau mengadap ayam tu....ikut kesedapannya memang nak perabis je!

sonata anak kancil said...

Releven : nak tunjuk cikgu ni kuat makan je!!! free..makan la!

sonata anak kancil said...

pu3 balqis : ade tiket balik je le!!
tak pun bakar aje la ayam2 di sana

sonata anak kancil said...

mamaju : yappp...siap dengan icecream...dah ade depan mata makan aje le!!! tapi dah tua2 ni...mana larat makan banyak2.....jaga kesihatan beb!

SK said...

Bestnya... kalau free berganda-ganda bestnya

Nida said...

Amboi meriahnya dengan makanan.. ni yang buat air liurku meleleh je nih..hehe

sonata anak kancil said...

SK : pantang free...2 hari ni pulak orang belanja...!best

sonata anak kancil said...

Nida : kami selalu makan2...seronok makan!!!