CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Thursday, March 25, 2010

Puding Kecemerlangan

hu hu hu.....
baru selesai menyelesaikan 
Puding Kecemerlangan....

Resepi baru ke????


Esok ade sarapan pagi untuk meraikan sekolah aku 
dimertabatkan sekolah cemerlang pada tahun lepas
oleh kerana kecemerlangan ini masih belum diraikan
maka esok.....pihak sekolah & warga sekolah
bermuafakat mengadakan sarapan kecemerlangan!!!



Menu telah ditetapkan...
nasi impit + rendang + sambal kacang + ade kuih muih dan 
ade lah juga cikgu - cikgi yang sangat2 bermurah hati
untuk menyumbangkan kuih muih...
ntah apa tak tahu la...
tengok lah esok pagi....



aku pun ambik kesempatan
untuk mengucapkan terima kasih kepada seluruh warga sekolah
yang telah melawat @ ziarah semasa aku di hospital last week....
aku buat lah resepi baru.....Puding Kecemerlangan....



baru selesai meletakkan puding dalam bekas...senang buat macam ni....
nanti cikgu-cikgi boleh ambik satu sorang...banyak jugak tu...lebih kurang 150 biji



puding dah habis...masih tak cukup...
tambah dengan dadih.....kasi warna merah sikit....
ok lah jugak kan!!!



dah siap bertutup...dan nak masuk kan ke dalam esbok.....


selamat malam.....have a sweet dream....

34 comments:

manzlie said...

salam from Makkah..


Nak cikittt......puding tuh..mesti best kan..



waslam

Atikah said...

Salam kak,

Banyaknya puding.... nak sikit... hehe

Ieza said...

banyak nya puding..nk sikit bleh..

relevan said...

Nampak sedap puding ni..mau kalu kawan makan habis 5 cawan ni..ada lebih hulur lah seket cikgu..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

fuiyooo akak berjaya buat dgn byknya! emel la kt saya cikit kan wat bekpes ni. hehe.

tahniah utk sekolah akak!:D

nza said...

mintak 7.....utk 1 family...hi

~0~ said...

wah....sedap tue

Yunus Badawi said...

tahniah kerana sekolah ko dinobatkan sbg sekolah cemerlang!

Kalau ada lebih puding tu bawalah ke KL hujung minggu ini hehehe

ONE ZABA said...

tak da lebih ka.....

ahmad humairi said...

puding kecemerlangan....semoga terus cemerlang..

Ayah Zain said...

Salam SAK,

Tahniah. Hilang segala kecapekan kerana kecemrlangan. Hadiah paling bermakna kepada guru ialah kejayaan cemerlang pelajrnya.

AISYAH HANI said...

SEDAPNYA PUDING...... SEMOGA AKAN TERUS CEMERLANG HENDAKNYA...

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

Taniah atas kejayaan sekolah anda

Wassalam

noor afzan said...

wahhh...

Che' Pit said...

nak yummmy..

err pos kan boleh?

n@m@n said...

kenapa akak tak buat sushi sama?hehe

maiyah said...

mmg cemerlang, mntak satu

sonata anak kancil said...

manzlie : salam....ntah la best tak best....N3 lepas ni letak cite ni...

nak banyak pun boleh!

sonata anak kancil said...

Atikah : banyak pun boleh....!nak susah mana nak buat ...

sonata anak kancil said...

leza : memang buat banyak...untuk hampir 150 staffs....lebih drp ini saya buat

sonata anak kancil said...

Releven : sapu bersih! habis.....

sonata anak kancil said...

Mrs Fiza : memang banyak...2 periok sederhana besar!!!

sonata anak kancil said...

Nza : lebih 7 pun boleh!

sonata anak kancil said...

~ 0 ~ : ntah le sedap ke tidak! sedap kot... habis!

sonata anak kancil said...

Yunus Badawi : tak sempaat ke KL...sepagi tadi pun dah habis...ade orang ambik 2....makan bagi cikgu yang tak datang...he3x

sonata anak kancil said...

OneZaba : aku buat untuk staff aku je....kalau nak boleh order kat aku ni...

sonata anak kancil said...

Ahmad Humairi : sebenarnya puding jagung!!! ha3x....tapi kasi nama glamer sikit

sonata anak kancil said...

Ayah Zain : ye...sekolah sy dinobatkan sekolah cemerlang peringkat kebangsaan last yer....jadi kami bersama2 meraikannya.. sy pun namakan puding kecemerlangan

sonata anak kancil said...

Aisyah Hani : terima kasih...nak maintain cemerlang ni ..agak tension la!!!

sonata anak kancil said...

Rozali : terima kasih...bila dah cemerlang ni...kenalahh sentiasa cemerlang dari semua aspek....hu3x payah nak maintain ....!

sonata anak kancil said...

Noor Afzan : cewahhhhh....jom makan puding you.....

sonata anak kancil said...

Che Pit : kalau pos bimbang tak sempat makan ...habis rosak!

sonata anak kancil said...

Naman : sushi tak cukup kaki & tangan...ni pun dah letih!

sonata anak kancil said...

Maiyah : nak satu je??? mana cukup...banyak pun akak boleh bagi