CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Saturday, January 9, 2010

Warkah Balasan Untuk Rakan...........................

Yunus Badawi said...
Salam sonata. Buatlah mana yg terlarat. Tak perlu rasa bersalah kalau tak sempat blogging kerana banyak perkara lain yg kita perlu selesaikan dlm hidup kita seharian. Nice knowing you and your family.
January 6, 2010 12:20 AM
~~~~~~W'salam YB. Aku larat berblogging ni.....tapi bila urusan keje macam2 nak urus---terutama melayan pelanggan macam2 jenis -----hari2 meeting-----aku pun tulis surat wasiat tu! Aku tak macam ko hari tu nak berhenti.....
Delete


Blogger daydeck86 said...

Salam kak SAK Sekali sekala jangan lupa jenguk kami kami tetap merindui akak sedih plak rasanya apdet je la blog kak janji kita semua tahu kabar akak sihat ke idak ker...plzz
January 6, 2010 12:28 AM   ~~~~~~~W'salam. Ala Daydeck buat akak sedih jugak....ok-ok akak jengok - tapi kadang2 pintu rumah berkunci!!! akak jengok ikut tingkap aje ye... tengok tu dah update kan!
Delete


Blogger n@m@n said...

Sedihnya..hehe takpe..yang mana penting didahulukan..pencapaian diutamakan
January 6, 2010 12:58 AM
Ala Naman - nampak je sedih....bukan main payah aku nak tulis bahasa hatiku...he3x....
ikut slogan PM ok!
Delete


Blogger Che' Pit said...

hmm tugas n tanggungjawab lagi utama.. ada masa free, boleh lah buat benda sampingan mcm ni..
January 6, 2010 7:49 AM
Che Pit : tugas rasmi sangat penting - itu diutamakan....tiba rumah dah free ---- tapi faktor keletihan tu bila nak update - nak terkulai jari2 ku ini....ngeh3x...ok-ok lepas ni I  tulis ....
Delete


Blogger DUN Behrang 2020 said...

Salam kak, Betul tu...kesibukan semakin mengejar kita...dan mungkin selepas ni saya akan menjejaki...
January 6, 2010 8:31 AM
Dun Behrang : W'salam - oh...no no no.....jangan ko ikut jejak ku ini....tengok ! saya dah tulis tau...baik ko tarik balik kata2 ko itu....Psssttt...........cik ayang & baby dah sihat?
Delete


Blogger ONE ZABA said...

huh..ingatkan dapat kebun getah 8 ekar tadi!!! tak pa... elok la siapkan kerja-kerja tu dulu. kerja-kerja tu dibayar gajinya. berblog ni kena bayar pulak bil letriknya. soobb...sobbb...sobbb sedih!!!
January 6, 2010 8:55 AM
OneZ : amboi materialistik betul ko ni....aku nak bagi ko ladang teh kat atas gunung tu....tu la fasal...bil letrik aku melambung2 macam main  pingpong bila "berlonggok" ni....ala apa aku kisah....jangan sedih, kerana ko aku terus "berlonggok" ( istilah hubby - blogging )
Delete


Blogger Webmaster@Echam said...
          Ala kak... wat je part time blog ni. Ada masa akak update lah. Kalo tak sempat takpe....
January 6, 2010 9:03 AM
Webmaster -  pandai ko ambik hati aku ni....! keh keh keh.....ok ok aku akan sentiasa @ try update kisah merapu aku....
Delete


Blogger insan pendidik said...
salam sonata, buat saspen jee...takpe la yg penting amanah dan tanggungjawab itu perlu diutamakan
January 6, 2010 9:09 AM
Insan Pendidik : W'salam. Masa tulis hari tu....emosi tak stabil....ikut jari2 menaip...nasib baik betul ngeja...kalau tak - haru! 


Blogger SiNoMoSa said...

Salam Kak Sonata, Salam ziarah.. Dahulukan yang lebih UTAMA, jadikan ianya yang PERTAMA.. Berblog diwaktu senggang2 aje kak..kawan alam maya jua ada disini dan ukhwah fillah itu tetap utuh ;-)
January 6, 2010 11:07 AM
SiNoMoSa : W'salam...jangan ko serik datang rumah akak ni...pandai ko buat peribahasa baru...
Dahulu - Utama - Pertama ----- semuanya sama la tu!!!Ber belog ni pun ---
dahulu - utama - jugak tau...    
Blogger Yunus Badawi said...
dah berhenti ke? banyak komen dari kengkawan ni hehehe
January 6, 2010 6:39 PM
YB : aku berhenti rehat jap & makan & minum ---- kasi lega sikit---- ok aku sambung balik ni ....
Yesssss................ aku tulis semula....
Delete


Blogger xiiinam said...

Kawan2 kat sekolah pun hairan macamana ckLah boleh ada mas berblog, berfacebook...... Apa nak susah...semua di hujung jari. Kan sonata kan? Kerja? Ko-bisnes tetap di atas! Psst: Mereka belum tahu nikmatnya sosial network ni!
January 6, 2010 7:21 PM   CkLah : BETOLLLLLL.....apa nak cemburu orang macam kita ni - masa seme sama 24 jam...pandai2lah agih2kan masa tu..... masa untuk berbelog mesti ade jugak!....
Delete


Blogger nza said...

aduhai, trsentuh hati membaca luahan hati seorg insan sealiran.....gitulh, masa sntiasa cemburukn kita ttp sbg manusia, kita prlu ada masa utk diri sndiri..Bg sy, hnya bloglh yg dpt merehatkn minda yg tgh brserabut.... Ok, kalu ada masa jgn lupa jengah2lh kekwn alam maya...
January 6, 2010 8:59 PM
Nza : Saya setuju cakap Nza ni....! Berbelog dapat merehatkan minda.... ok ok ok ...InsyaAllah lapang2 saya akan terus menjengok2 kalian.....
Delete


Blogger Sheikh Azmie said...

salam ! lama dah x singgah Melaka. Apa pun saya nak ucap selamat tahun baru maaf zohie dan batin
January 7, 2010 12:23 AM
W'salam : Memang lama pun tak singgah negeri Hang Tuah ni....nasib baik tak merajuk...selamat tahun baru jugak untuk Tuan Sheikh Azmie
Delete


Blogger Shifu67 said...

errr.. bz mengadap nazir ke.... atau ko dah jadi nazir sekarang ni
January 7, 2010 12:50 AM
Shifu67 : Errrrrr....jadi nazir? aku tak minat & lagi tak kuasa.... nak jadi nazir ---- 
nazirkan diri sendiri dulu!!!      
Delete
Blogger GPI SKSV said...
Salam.. selamat bersara dari arena blogging.. rasanya komen ni pun dia tak baca dah... tak ape lah...
January 7, 2010 11:10 PM
W'salam GPI : mana ade nak bersara.....hanya tak sempat nak berbelog2 aje....tak sempat nak menjengok2 kengkawan.....bila tak nyempat2 ---rasa tak best la....
Delete


Blogger azlina said...

salam sonata... suspen btl mulanya..tak mengapalah jalankan tugas demi anak bangsa...
January 8, 2010 12:02 AM
W'salam Azlina - sesekali buat suspen apa salahnya kan....jangan ade terkejut udah le....
Hayati la lagu ------Barisan Kita 


Blogger imanshah said...

Takpa, kalau ada entry baru, saya akan jadi org pertama baca..haha..
January 8, 2010 12:15 AM   Akak dah cek --- tak pun ko jadi orang pertama! ha ha ha....tak pe tak pe.... apa ade kisah kan....

13 comments:

xiiinam said...

Sonata...
Komen ckLah yang ini pun, nanti jawab dalam entri tau.....he...he...

(ckLah pun pernah buat....time tak ada idea dulu...kih..kih..)

n@m@n said...

saya yg tak berapa sibuk sgt pun tak sempat nk update..hehe..

mcm2 keja, dgn jawatan baru lagi..

respek betol kt cklah kita tu.. sempat je

Yunus Badawi said...

Hari tu mmg ada niat nak berhenti tapi ada pulak yg pujuk.

Lain kali kalau nak berhenti saya tak nak bagi tahu. Tiba2 saya dah hilang dari alam maya ini.

Awak teruskanlah. Kalau awak berhenti sekalipun kita dah saling kenal hehehe

Che' Pit said...

ngeh ngeh ngeh, pasni CP lak buat komen kat entri kalau dah sampai tahap buntu, huhu

Ayah Zain said...

Salam Sonata,

kadang-kadang saya pun macam tu juga. ada juga rasa nak berhenti,namun dah macam satu tugas pulak update blog. semacam satu kepuasan. Bila ada yang respond,timbul pulak semangat mebacri masa. Minggu lepas saya hanya sempat kemaskan umah jer. So mana-mana yang repond, az balas juga la.

ONE ZABA said...

sonata...ko jangan ikut idea cklah tu. sampai bila la tak ada sudahnya.
baik ko bukak cerita lain. cerita potong ayam pun tak apa. cklah bukan berani tu.

insan pendidik said...

salam sonata,

Nih kire komen dalam komen la ni. Kreatif la tu. Komen yang kat sini pun buat la entri jugak hehe

xiiinam said...

Apa masalah OneZaba ni?

Saya ada bagi apa-apa idea ke?
Rasanya tak ada.....
Apa yang tak sudah?

LiNda said...

Ala ....

Janganlah stop. Tak banyak, sikit pun takper yea.
Orang seperti saya, teramatlah memerlukan nasihat dan ilmu yang besh dari akak .

SiNoMoSa said...

Salam Kak Sonata,

Alahai terharu semalam bila Kak Ummi panggil sy kata akak nak jumpa. Malu2 ayam sy jadiknya. Pss adik akak yg sorang ni memang pemalu hehe.

Kak, nice to meet u. Rasa keciknya diri bila bersama2 dengan orang 'besar2' smlm..ada yg tahap2 boss..

Thanks kak for nice keychain, mcm tahu2 je sy keychain collector..lain kali bg laa lagi hehe

laki cikgu kimia said...

blogging pengisian suka-suka dan mluahan rasa semata kan?

nza said...

mmg kreatif akak ni.....

Zainal Abidin Yaacob said...

teruskan usaha murni anda tuan sahar misron