CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Saturday, September 12, 2009

Majlis di MPJ & AKCR


Majlis khatam Quran & berbuka puasa di MPJ pada 11.9.09

Majlis berbuka puasa di Ayer Keroh Country Resort
pada 4.9.09 selepas meeting koperasi

17 comments:

cHeRyNa PiReS said...

waaaaaaaaaa...sedapnya makanan! pulut kuning ke tu? bila majlis buka puasa je mesti macam2 hidangan kan?

so antara MPJ ngan AKCR yg mane lg best?:)

imanshah said...

Sekolah kami buat khatam quran 16 september

sonata anak kancil said...

Cheryna : AKCR la best - macam2 ada..tapi manalah ambik seme....oh itu nasi jagung....

Imanshah : sekali majlis berbuka ke?
biasanya kat sekolah saya - hanya untuk students dan buatlah juga bunga telor...

- jinggo - said...

alamak - dah 5 blog kawan - ada hidangan...

sonata anak kancil said...

Jinggo : bulan pose ni - macam bulan khas untuk makan2 pulak ye....mewah sungguh orang malaysia ni...


hari ni bersilat kat kedai mamak lagi ke???

Webmaster@Echam said...

Bestnyer kak... Arini bukak pose katne kak???

ONE ZABA said...

hari-hari makan kat rumah...

sonata anak kancil said...

Webmaster : kat rumah je...akak tak sanggup kalau main pegi keluar aje ni...banyak susah dari senangnya...kat rumah boleh relax2, kalau kat luar ni - bergegas2 kita nak solat dll...

sonata anak kancil said...

OneZ : ikutkan aku macam tu gak...tapi kalau dah majlis rasmi kena gi jugak!!!sku tak gemar weh...

Che' Pit said...

MPJ? hmm Majlis Perbandaran Jasin? ish ish ish mcm mustahil lak jasin jadi perbandaran.. kompius

sonata anak kancil said...

Che Pit : ya betol , dah 2 tahun jadi majlis perbandaran ,dah jauh berbeza...pembangunan masih kurang tetapi kebersihan telah dipertingkatkan...Bila Che Pit kali terakhir ke Jasin ? Che Pit dulu MRSM Jasin? Skg MRSM Tun Ghafar- anak saya keluar tahun 1907 (F5)

Che' Pit said...

salam cgu sonata..
ooo yeke? mmg tak sangka dah jadi MPJ.. segamat yg jauh lagi maju tu pun masih majlis daerah lagi.. tu yg terkejut tu, ngeh ngeh ngeh..

hmm tahun 1997? hmm senior sy lah tu anak cgu.. sy masuk 1997.. haah skrg dah tukar MRSM TGB.. kali last ke jasin rasanya tahun 2003 kalau tak silap.. lama tuuuuuu...

sonata anak kancil said...

Che Pit : silap besar!salah taip tu...saya pun tak perasan tadi...sedia maklum bulan pose ni...anak saya very2 junior drp Che Pit...1997 - dia baru umur 7 tahun tu...

Che Pit 1997 - F4? anak sy keluar 2007 la...skg sdg buat A level di Kolej Mara Seremban...TESL.

Che' Pit said...

hee typo error..

perasan tadi tapi ingatkan 1997.. sy F4 1997, spm 1998..

hmm anak cgu tu super duper junior sy tu.. mesti dah byk perubahan masa dia masuk

hmm bagus tu buat TESL.. tak ramai anak melayu boleh kuasai

Dr.Araz said...

salam... cikgu, sodap2 juadah berbuka... he..he..

kakpah said...

seronoknyaa..... asek dapat jemputan berbuka puasa je.

kuina said...

seronoknya makan free...