CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Saturday, June 27, 2009

Selamat Belajar : A-Level

Pendaftaran Mohd ke sini : TUC , Subang Jaya - 27 Jun 2009
A - Level - Chem.Eng. ( Australia ) - Tajaan Petronas

Tajaan pelajar ke luar negara

Di antara bidang pengajian di sini - ke luar negara



Bermula lah hidup 'berdikari' di sini

My Place Apartment

10 comments:

LiNda said...

Yup ! tahniah and selamat belajar to Mohd.

tumpang gumbira.

bawangmerah said...

nice photo of mohd =)

Yunus Badawi said...

Tahniah dan Selamat belajar di TUC kpd Mohd.

Bawa 2 beg aje ke? Atikah mcm2 dia bawa. Biasalah beza budak pompuan dgn lelaki.

sonata anak kancil said...

Linda : Linda : terima kasih. semoga sebagai satu motivasi kepada anak2 Linda.

bawangmerah : tq - snap dari belakang - mukadepan malu weh...

YB : terima kasih. hang ingat bawak 2 beg je? apa tak bawak - umi dengan abah je yang tinggal !!!

Syukur dapat kat sini (tempat tinggal - all fully furnished - aircon lagik )- kalau tak belajar bersungguh2 jugak ta tau la...

Tirana said...

Tahniah untuk Mohd! Zaman saya dulu dari foundation lagi dah keluar negeri. Bayangkan lepas SPM terus ke oversea..terkial-kial di tempat orang. Sekarang ni foundation dah boleh buat di Malaysia. Sekurang-kurangnya anak2 kita terkial-kial di tempat sendiri..masih dekat dgn ibubapa.

ONE ZABA said...

tahniah buat mohd dan ibu ayahnya.

Bapak said...

Tahniah kpd Mohd dan kedua ibu bapanya.

Mohd, selamat belajar

azlina said...

tahiah buat mohd..syukur dpt bljr di tempat yg benar2 selesa....
harap dpt berlajar bersungguh2...taniah uk ibu dan ayahnya juga

chekdenoor said...

Salam perkenalan,

Tahniah kepada ibu ayah mohd. Mohd anak pertama ker??? ....Harap mohd selalu membanggakan ibu ayahnyer

sonata anak kancil said...

Tirana, OneZ , Bapak, Azlina & Chekdenoor : Terima kasih atas ucapan kalian...Mudahan2 anakanda ini sentiasa cemerlang dalam pelajarannya.

Chekdenoor - salam perkenalan juga dari Sonata & dah follow kat Chekdenoor.