CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Friday, July 23, 2010

sesi buka & bungkus

pelamin di dalam rumah untuk sesi berinai - putih hitam yang menawan

sesi buka hadiah - pengantin dan ahli keluarga sibuk membuka hadiah...
terima kasih kepada mereka yang telah sudi memberi hadiah...
hadiah yang sangat bermakna dalam kehidupan baru pengantin...
( pssttt....Sonata masih simpan hadiah jam dinding hadiah dari sahabat 25 tahun lepas )

sesi bungkus ikan bilis !!! 
ini pulak emak2 pengantin sedang bertungkus lumus membungkus ikan bilis...
ikan bilis Tawau yang sangat baik ! emak pengantin Tawau nak bagi kepada emak angkat pengantin di Melaka....bergotong royong lah sesi bungkus ini....


ini saja untuk kali ini....sesi buka & bungkus...ngeh3x

9 comments:

n@m@n said...

part ni paling best..hehe..

Kak Nora said...

Cg,
Macam-macam nanti boleh buat dengan ikan bilis sedap tu.

::FAIZ FARISH:: said...

lawa gila plamin tu... terasa ingin duduk plak...

rosli said...

Salam Hjh Zaleha,

Mesti best ikan bilis tu, dapat yg fresh dan masih baru. Buat sambal tumis dan pekena dengan nasi lemak best tu...

Jejaka Desa said...

Ikan bilis baru ter yang sedak amatnye..Buat pulok sambey tumis.Perghh....

piewahid said...

berkat utk org pahang xde ke?

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

iakn bilis sedap buat lauk bln puasa
he he

Wassalam

azli said...

jom add saya juga

azli said...

jom add saya juga