CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Tuesday, July 6, 2010

ade perobelem ke???

1. afasal hari ni bila komen kat blog sape2 la komen tu tak timbul???

2. berat sangat ke nak timbul???

3. tatau lah mungkin orang lain kena jugak???

4. saya tatau.......saya reply komen pun .... mula2 wujud lah - lepas tu tak ade lagi

5. apa sebab ni??? ade sape2 boleh bantu saya??? saya bukan nya mahir bab2 macam ni

6. nak kata buta IT tu tak lah...celik ni...kalau tak masa kan boleh buat N3 ni seme kan...

7. jadi  tu lah sebabnya - naik bosan tahap gaban dah.....

8. saya ade reply komen rakan2 maya yang terjah kat tempat saya ni....

9. pas tu biasalah saya pun akan terjah pulak kat tempat dia...

10. orang kata kunjung balas - ziarah kembali - hahaa tu lah reply saya yang santai....

11. jadi takat ni la dulu...........cuba kawan2 reply kat sini - timbul tak????

19 comments:

kak su said...

Salam Sonata

Ada problem??

Akak dah lama tak buka blog...

Hari niifree..jenguk2 laa..bila Sonata suruh komen akak komen laa..so tenguk menjadi tak kek kita nii.. hee...hee...

Takat tolong komen no problem...repair panggil dr IT yaa...

Wslm

hazeleyed lady said...

I had the same problems...
tak leh comment kat blog kengkawan...tak bleh publish comments kengkawan...Huuuu
Ada lagi yang cam kite tak?

kak su said...

Salam Sonata

2nd comment...akak jumpa n3 nii kat blog azima tau...bukan melalaui PDKM cam selalu...

(Just 4 yr info)

Wslm

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

sesekali dia sakit perut
meraban le kita semua
tenguk commen 0
he he

Wassalam

Jejaka Desa said...

Dia ngulo gamoknye.Penat orang nulis sokmo atas dia ter

Bapak said...

semua blogger yg guna blogspot ada masalah camtu semalam... ari ni dah ok kot...

rezeki said...

salam cikgu sak

hari "zero" komen sedunia hehehe


rasanya server dan sistem mereka down , tulah pasal

nza said...

sama la kak...dr semalam lg problem ni....komennya hilang entah kemana....hu.hu.hu..

ahmad humairi said...

salam,

maya dilanda masalah.
kita semua senasib.
harap kengkawan memahaminya...bukan salah kita...maya dah tenat!!!jangan mati dah.

ina said...

Salam,

Saya acu cuba try test bagi komen ya. Semalm ada gak komen kat blog Datin Asnija dan beberapa blog lain, tak timbul juga.

sahromnasrudin said...

masalah yg same..en blogspot masuk sepital kot huhuhuhuh

indahhouse said...

salam kak sonata,
sama la ngan saya.... dah fenin kelmarin. Tulis panjang2... pastu ilang. saya ingat laptop saya hang. atau mslh admin. hukhuk...
banyak comment ilang jugak. maaf ya kak...
Hari ni, Alhamdulillah, nampak cam dah bole guna comment box tu.

sally said...

Salam,
dah okay dah ni..

penjejak maya said...

salam,

hari ni pun tak berapa ok lagi tapi kalau bernasib baik masih boleh komen lagi itupun kekadang terhilang juga..

Kak Nora said...

Salam.
Saya lihat ada 15 komen untuk posting saya terkini, tapi bila buka ada 4 aje yang timbul. Dunno why.

noor afzan said...

betul la..
macam magic show rasa..

rosli said...

Salam Hjh Zaleha,

Betul tu semalam saya kena cam tu, hari ni pun kena jugak.....sabar je lah

Aanas said...

testing tinggal komen.. rasanya dah sembuh penyakit komen blogger ni.. :)

piewahid said...

samalah kita. perobelem gigi jugak nih. nak pegi takut. gigi dah goyang2 benar, mcm stakat sangkut kat ujung akar je...