CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Wednesday, January 28, 2009

ESEI O ESEI

Apa yang aku buat la ni.....sorang2 , kawan ku buku & laptop, dok menaip ngadap komputer, & rakan2 maya...sape2 yang browse, sure aku ada depan laptop ni....buku besar tu, tesis aku masa sarjana dulu...tajuk pulak hampir2 sama, bolehlah guna...

11 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

aik..
sama plak.. skrinmu, skrinku.
huhu..
blog, blog..

sonata anak kancil said...

Ye ke? Ni dah boring dah...nak keluar lak, buat macam2 urusan he he he...nice to chat & reply...

ujie said...

aduh..buku tebal2...he3..

sonata anak kancil said...

begitu la ujie...tengok sana sini, nak cuba buat yang terbaik...tak cuba tak tahu...letih dah ni, tapi gagahi semula...

Anonymous said...

salam cikgu, wow rajinnya dia cuti-cuti pun busy dengan keje. Tabik spring la kat u...

situsanasini

Tera said...

salam ptg... mujur tk nmpak muka masing2 kat dpn skrin lappy tu kn, klu tk rasa mcm dekat je... erm, tera cuma dpt tulun tgk je la sonata... hehe!

sonata anak kancil said...

salam kembali untuk sssini & tera: saya perlu gunakan sepenuhnya masa cuti ni, kalau dah sekolah nanti , kebimbangan amat tinggi untuk nak siap on time.

SMK Lajau, W.P Labuan said...

Wah!... nak ambil PTK ke? Buatlah elok-elok ya, mana tahu dapat 4, boleh belanja ikan bakar....mana tahu ada pengetua nak bersara, boleh gantikan...

sonata anak kancil said...

Cikgu Sahar, macam tu la hendaknya. Susah jugak nak create jawapannya...Soalan pendek, jawapan kena 20 ms!

Nak ganti pengetua? Buat bersabor dulu...sebut pengetua2 ni, pobia!
Kalau boleh dibatalkan lantikan, mahu aje gostan ke belakang!

Myza Pesona said...

Good Luck, nnt bolehla mintak petua2 dan tip2 ye!mednes

sonata anak kancil said...

myza: terima kasih...no problem.