CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Tuesday, March 22, 2011

Urusan jadi mudah bila ada catatan di sini....

bagusnya ada catatan di blog ini...
catatan urusan yang pernah dilakukan...
maka objektif aku tercapai tujuan aku berblog ni...

senang kerje aku...
nak cari maklumat yang telah aku catatkan di sini...
kalau tak - nak kena tengok surat2 lama dalam fail
nak cari tarikh2 yang pernah  terbang ke luar negara tahun lepas
begitu juga semasa anak aku nak buat tapisan keselamatan semasa
nak ke Australia bulan lepas....nak kena cari bila tarikh2 yang dia  telah pergi ke luar negara...
bila semak2 -  dapat tarikh yang tepat....beres satu urusan!
besok selesai...



20th November - 29th November 2010
CAIRO - SINAI - ALEXANDRIA = EGYPT @ MESIR

Beijing 4hb - 11hb Jun 2010

8 comments:

ezanoor said...

berblog memudahkan kita... memang betul!!!!

aNIe said...

Sonata... akak pun jadikan blog tempat rujukan untuk bila akak pergi sana.. pergi sini...dan lain2 aktiviti

Cikgu Fatin said...

ye betul. sy dlm proses menyimpan maklumat dalam fail pusat sumber dan subjek yg sy ajar melalui blog. takyah nak risau virus menyerang, takyah nak risau pasal tarikh update..

Sham said...

banyak kegunaannya blog ni...heee

sonata anak kancil said...

ezanoor: thumb's up!

sonata anak kancil said...

Anie: sangat bagus tu - rajin2 lah berbelog yer...!

sonata anak kancil said...

Cikgu Fatin : sangat bagus tu....teruslah berbelog yer...

sonata anak kancil said...

Sham : betul banyak gunanya....ade yang betul guna dan ade juga yang salah guna !!!harap yang betul lah...