CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Tuesday, March 29, 2011

silap teknik juga !

sebelum N3 silap teknik semalam...
ada silap teknik yang lebih ketara silapnya !

( bukan tujuan aku nak kata sesiapa tetapi lebih kepada peringatan sesama kita
agar tidak berlaku kesilapan dimasa akan datang  tak kiralah majlis kecik / besar )


tu aku kata - nak buat kelaian dari biasa ke?

peristiwa ini berlaku awal Mac - aku attend satu majlis peringkat negeri bebbbb....
kesilapan MC - so aku tak moh sebut majlis apa ...
( aku rasa dia silap juga...) - tak tahu lah tetamu lain perasan ke tidak....
tapi ada yang perasan - sebab kami pandang2 sesama sendiri....
dah selesai pembahagian hadiah pemenang...terus diucapkan bla...bla...bla semoga bertemu lagi ditahun hadapan..diminta semua hadirin bangun  - sorak
(laaaa....tetamu pun macam terpinga2....ehhhh...macam tak ada ucapan  penutup je ! )
sib baik MC agaknya perasan so cover line la.....seperti buat gimik...barulah dipersilakan  perasmi untuk berucap perasmian penutup...Tapi kita orang buat dunno aje.....biasa aje...
tak ada la sibuk2 pulak...kawan tu dahlah penat  bertugas beberapa hari ....kesian kat dia...
mungkin dia pun dah perasan silapnya...
sekalung tahniah kepada MCs yang bertugas sepanjang majlis itu....

samalah juga macam kes aku kelmarin...

iktibar di sini....sape2 yang dilantik bertugas sebagai MC - semoga dapat "menghayati" skrip susunatur acara agar tidak berlaku kesilapan....kalau terperasan silap...cuba lah cepat2 cover line supaya tidak ketara beno silapnya....kalau dah nak tersilap nak buat macamana kan...dah takdir terjadi...wallahualam.

9 comments:

LiNda said...

cover line dgn jokes
org tak perasan punye ..
hehe

Faaein Himura said...

jadi MC satu tanggungjawabyg bsr tu..(^^,)

IMANSHAH said...

salam kak

tulah penting MC tenang, mujo tak gelabah

::FAIZ FARISH:: said...

dia Gemuruh tu. hehehehe

izman said...

nasib baik reti cover line mc tu yer.

Noraini said...

MC memang perlu ada skill yang luar biasa. Kalau tak hancur leburlah majlis..Hehehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

MC mmg banyak yang nak kena buat.... silap hari bulan mau gagap depan org...

NzA said...

ingat mengingat sesama kita..sbgai manusia mmg kita slalu melakukan keslapan n teguran dr kawan2 yg kita perlukan.....

Dearie Pearls said...

sokong sis Linda..
cover line dengan buat lawak.
tak de ar ketara sangat..