CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Thursday, February 10, 2011

jadi bos?

aku hormat bos selaku bos ...
bos aku pulak hormat aku selaku 2nd bos ...he3x
bos aku sangatlah baik orangnya !
minggu depan 3 hari  bos gi kursus....
hu3x aku dah dapat 'love letter' dari bos....
aku diamanahkan jadi bos ! alahai ....
sejak sekolah tahun 2011 ni dah 2 kali aku jadi bos ni...
bila aku jadi bos...sentiasa aku berdoa ..
semoga perjalanan sekolah sentiasa aman damai...
(nampak beno sekolah tak aman yer.....tak adelah bukannya apa...ada bos ni secure sikit !
 - banyak secure pun - sebab bos akan jawab semua soalan...he3x )


bila bos dah balik semula.....arghhhhh.....LEGAAA aku!
nampaknya aku tak boleh jadi bos ! susah hati aku....apa2 pun aku sangat senang dengan tugas2 rutin aku di sekolah..macam2 kerje ! 

24 comments:

Jejaka Desa said...

Kene soalan yang tak terjawak ter yang harunye.Yang menanye pulok mendesok nok ke jawapan.Tak daye weh.

Nida said...

As-salam...

Saya ada seorang kakak ipar (kakak suami saya) yang jadi guru besar, tak tahulah sama ada akak kenal tak, namanya Asiah bin Ahmad, tak pasti pula sekolah mana, tapi dalam daerah Jasin. Dulu suaminya juga guru besar (tapi dah pencen), namanya Adnan bin Wahab .

mama ju, said...

Aslkm Cikgu

Tak lama lagi didoakan jadi boss sebenar...insyallah...
Semalam saya baru terima surat jemputan 3hb tu...rasa terharu sgt..saya tak pegi.
Boleh nyatakan bila anak brangkat, pukul brapa, mana tau kita boleh jumpa/ tk

::FAIZ FARISH:: said...

mmg susah jadik bos ni hehe

rezeki said...

salam cikgu

jadi bos yg berat adalah tanggungjawab ,
betul tak ?

Alimaz-Kembara Terasing said...

saya juga tak suka jadi bos... kuli pun tak nak....

Miecyber said...

Saya takder Boss...

Hutang isi rumah mencecah RM 557 bilion

maiyah said...

assalam..

insyaAllah jd the first boss hehe

teratai said...

salam sonata,

selamat jadi 'boss'...dah biasa ganti boss tu, nanti boleh ganti boss terus....bila boss bersara!

sally said...

Salam Boss! Hehehhh..mmg pening kan (acecece mcm Sally pernah jd Boss plak..) jadi orang number one nih...tu lah Sally nak jd cikgu biasa2 aje sampai pencen..:)

bawangmerah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
bawangmerah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
bawangmerah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
bawangmerah said...
This comment has been removed by the author.
sonata anak kancil said...

Jejaka Desa:tu la fasal...

sonata anak kancil said...

Nida : tak kenal la...kalau dalam Tengah mungkin boleh tahu...flight anak 18hb Feb

sonata anak kancil said...

Mamaju : amin - terima kasih...flight anak 18hb Feb

sonata anak kancil said...

Faiz :jadi bos untuk diri sendiri lagi senang!

sonata anak kancil said...

Rezeki :betul tu...

sonata anak kancil said...

Alimaz :sendiri bos - snediri kuli!lagi senang

sonata anak kancil said...

Miecyber: awak jadi bos ! patutlah tak ade boss

sonata anak kancil said...

Maiyah :amin - terima kasih...insyaAllah

sonata anak kancil said...

teratai:amin...terima kasih...yer le tu...bos sy lambat lagi bersara!

sonata anak kancil said...

Sally : betul tu...nampak senang....he3x payah lah! penat duduk dalam bilik bos ni...biarlah sy gi jumpa murid!