CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Monday, February 14, 2011

Sabo sudah hilang @ hilang sudah sabo???


SALAM SATU DUNIA !

SELAMAT MENYAMBUT MAULIDUR-RASUL
SELAWAT & SALAM KE ATAS JUNJUNGAN BESAR
NABI MUHAMMAD SAW


Just arrived from Kuala Lumpur !
( nanti wait for next N3 ok.....)

Setelah berpenat berletih dari pagi sampai malam ni.....
waktu bersantai-santai ni.....
apa lagi aku nak jengok  AGK aku ni...
sama ada........
*
*
*
jeng
*
*
jeng
*
*
*
jeng
*
*
*

OK @ KO

Aku pun jengok lah kat tingkap AGK aku ni.....
*
*
*
setelah 2 hari menahan sabo.....eceheceheceh...
sejak aku tulis N3 - sabo - sabo - sabo
( terima kasih kepada mereka yang sudi 
memberi kata semangat !!!  )

*
*
*

Hari ini sabo aku sudah hilang ! @ Aku sudah hilang sabo???

Sebelum ini aku tulis N3 ini 
( jangan malu2 untuk klik di sini yer...)
*
*
*
ada beberapa perkara yang buat aku 
tak sabo  dalam masa terdekat ni
( insyaAllah aku akan tulis satu persatu -
 sebagai untuk catatan sejarah AGK )
*
*
*
( cucu cicit Hang Tuah kata......sabau aje le !!! )
*
*
*
Pertama
*
*
*
hari ini aku lihat sudah ada......
taraaaaaaaaaaaa.......lihat lah di bawah ini

Saudara Mie

 DINOBATKAN 

sebagai

FOLLOWER ke 500 !


TAHNIAH !!!

huhuhuhu.....sudah hilang sabo aku menunggu sekian lama....
( ade aku kisah ???)

Terima kasih diucapkan kepada Sdr Mie yang sudi 

Thank you for dropping by & feel free to be part of part of AGK

ini blog cikgu cikai @ cokia je....Mie
di luar sana banyak lagi blog2 yang luarbiasa ....
follower ribu riban


blog ini adalah blog
cerita ceritut kisah asam garam kehidupan cikgu biasa aje....
tak ada cite2 istemewa pong !!!
hanya sekadar untuk catatan sejarah AGK aku saja

terima kasih kepada semua yang sudi bertandang
 ke teratak usang AGK ini 

( maaf ade yang sudi jadi follower - tapi bila nak follow back @ nak kunjung balas...tak boleh terjah ke blog mereka...
jadi tak dapet den nak nolong lagi.....)
*
*
*
SILA LIHAT YER.....
( harap sdr Mie tengok ni...) 




15 comments:

IMANSHAH said...

tahniah2..makin maaajuuu

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

Alhamdulillah
sabo dah dtg semula (kalau sabo hilang..)

Tahniah sdr Mei

Wassalam

sonata anak kancil said...

Imanshah : ありがとう

sonata anak kancil said...

Rozali : W'salam - شكرا

daydeck86 said...

blog best mesti ramai ikut kak

Azima said...

Salam Kak,

Wow..dah ada follower ke 500..tahniah kak,,keep it up..

Wassalam

sally said...

Suspen je tau akak ni. Ingatnye ilang sabo dgn pkhem ke...pk.ko ke..dgn guru kanan ke...
Tahniah krn berjaya ngumpul followrrs yg ramai itu.. :)

Sham said...

salam maulid...

syabbas...hidup cikgu sonata...

sonata anak kancil said...

Daydeck : ala blog syok sendiri !!!

sonata anak kancil said...

Azima : huhuhu....suke2 je Azima...sape nak follow - follow lah...free !

sonata anak kancil said...

sally : hahaha......tu lah cikgu syok sendiri!

sonata anak kancil said...

Sham : thank you - thank you....

n@m@n said...

sabo jelah dengan akak sonata ni..hehe

sonata anak kancil said...

Naman : sabau - sabau - sabau

Miecyber said...

Tahniah kepada saudara Mie...

Adegan merokok di haramkan di China