CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Saturday, June 12, 2010

Selamat mendarat......Oh...Negaraku Malaysia!!!

Salam semua....kembali bersua semula di arena alam maya!

Tepat jam 12 tengahmalam  11 hb aku & geng selamat mendarat di LCCT, Kuala Lumpur.

Oh....negaraku Malaysia - seronoknya kembali semula ke Malaysia..........

Best macamana kat tempat orang - negara sendiri juga yang BEST!!!
( tatau la orang lain....terutama bab makanan la...) -
pengalaman ni memanglah best...!

Sepatutnya terbang tepat jam 3.50 petang 11 hb - tapi bila semua dah ready dalam kapal - terpaksa duduk saja dalam kapal hampir 2 1/2 jam kerana trafic jammed ....trafic jammed??? jangan tak tahu - kapal terbang pun boleh trafic jammed....iaitu laluan udara Tianjin - Beijing masih sibuk - tak dapat arahan untuk terbang...kena la kita orang memerap dalam kapal....hu hu hu....bila dah lama - maka riuh rendah lah dengan tangisan dan budak2 dok berlari @ bergogak ke hulu ke hilir .... delay 2 1/2 jam....aduhai - perut pun dah berkeroncong ! apa taknya tengahari tak sempat lunch - hanya makan biskut saja....patutnya kalau dah terbang - dah boleh makan....dekat jam 6.30 petang mula terbang -  penerbangan selama 6 jam dari Tianjin...


okey la.....takat ini dulu......nanti I'll try to upload one by one @ day by day setiap perjalanan aku ke sana...

10 comments:

ahmad humairi said...

selamat kembali....8langkan penat dulu, baru berjalan lagi...

sI tEDI said...

Alhamdulillah.

Selamat kembali cikgu!!

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

Alhamdulillah
Allah selamatkan perjalan cikgu

Wassalam

Catwoman said...

Selamat kembali ke tanah air...

Penat? Rehat ye.....

:)

sonata anak kancil said...

Ahmad Humairi : tk - alhamdullilah semua selamat ....cuma batuk M'sia bawak ke sana...masih terbatuk2 lagi!

sonata anak kancil said...

SiTedi : tk...yeah! seronok balik M'sia!!!

sonata anak kancil said...

Rozali : W'salam...perjalanan semua smooth...cuma biasa lah kalau dah jauh terbang sampai 6 jam...kapal bergegar2....seram gak!!!

sonata anak kancil said...

Catwoman : yeah...sudah selamat kembali...memang penat - berjalan kat sana satu hal...terbang yang lama pun penat!

rosli said...

Salam Hjh Zaleha,

Selamat pulang ke Msia, mesti byk shopping dan byk pengalaman menarik di sana. Mesti penat dan seronok. please share photo2 yg menarik nnti

Yunus Badawi said...

Selamat kembali ke tanahair. Mmg negara kita yg paling best. Saya pun rasa begitu setiap kali pulang dari luar negeri hehehe