CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Tuesday, June 15, 2010

Harap 2016 boleh renew lagi!





pagi tadi renew lesen - dah 5 tahun berlalu.....
bila nak buat tadi macam baru dapat lesen baru....tak tahu berapa kena bayar...
setahun RM 30 - okey lah tu....satu hari 1 sen "sewa" lesen memandu
jadi renew 5 tahun ....senang ... lepas 5 tahun kemudian baru renew semula
harap kadar bayaran tetap seperti ini @ boleh kurang ke???

tengok2 nombor 2076 - kena tunggu 10 nombor lagi baru dipanggil
nombor ni....tapi tak sampai 10 minit dah dipanggil & tak sampai 10 minit dah siap!
cepat & cekap JPJ Melaka ni - ingatkan lama kena tunggu...terima kasih JPJ



17 comments:

kak su said...

Salam cikgu Sonata

Nak rebut tempat kat sini la pula...hee..heee....

Wslm

sonata anak kancil said...

kak Su : W'salam. Tahniah Kak Su johan kali ni kat AGK...sayang beribu2 kali sayang....anugerah tak sempat nak tempah...rumah kak Su ni tak ada lah...ke di mana? saya tak jumpa la...harap boleh beritahu

kak su said...

Salam Cikgu...

Insyaallah dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yg sihat berpanjangan boleh lah disambung lagi...
(masa tuu dah pencen ker???)

Wslm

kak su said...

Salam Puan

Soalan Puan saya rasa tak lengkap rumah apa tuu...

Wslm

sonata anak kancil said...

kak Su : belum pencen lagi! he3x...walaupun tak tambah


rumah tu maksudnya : blog kak Su...dok klik2 - tak ade la...tersorok di mana tu?

kak su said...

Salam Puan...

Oh! my blog ...soorryy saya tak pandai la Puan ..

Bunga tuu pun si kakak anak ke 2 yang letak...

Gambar saya pun tak da...

Si kakak Anak dara saya yg besar dah balik ada Camp/course kat Mrsm Trolak...

Yang sulung pun ada camp Poly kat UKM ...tinggal anank dara kecil form 1..dia tau myspace dia jer...

Lagi pun malu lah saya home manager jer...nak citer apa yer???

Hee..heee...

Tapi Puan besar tanggungjawabnya kan...

Wslm

sonata anak kancil said...

Kak Su : senang aje buat blog ni...kak su cuba klik create a blog...pas tu ikut aje le arahan2nya...tak perlu ber"puan2" dengan saya ni....walaupun saya ni puan!!! sonata aje lagi mesra kak su...

apa nak malu kak su - ramai home manager...saya lagi la pulak lagi sibuk kak....jadi "domestic engineer" lagi! he3x - kalau dah tak larat dok rehat aje le...tak kisah pun...rumah sendiri - sendiri suka buat la kan...

manzlie said...

salam cikgu sonata...


aikk kenapa ada blanco..



wslam

nadz said...

Assallamualaikum Cikgu,
Dah habis tanda kertas ? Mama pula tetiba rasa seronok memasak pula..kertas masih tak bertanda. Anak-anak bercuti tu pasal...
ww/salam

Myfrin's story said...

Halamak..! Lesen memandu saya expired awal bulan 8 ni, nyaris lupa..terbaca entri cikgu sonata baru ingat, hehe..

sonata anak kancil said...

Manzlie: W'salam. sebab nak tulis nama Sonata anak kancil!!! nama glamor CL....

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

kalau lesen macam tu (conting)
polis boleh terima ke
he he

Wassalam

sonata anak kancil said...

Nadz : lagi sikit sebahagian tingkatan 3B ( PSK ) - susah2 swastakan je mama... 2 kelas sy swastakan aje ( tanda objektif bolehlah...subjektif mana boleh!!! - malam ni nak ke Cameron Highland!

sonata anak kancil said...

Myfrin's story : ni lah yang bagusnya kan ....bila baca N3 bloggers , kita pun akan alert juga apa yang orang lain lakukan! ni yang seronok berblog...he3x...jangan lupa renew nanti...buat 5 tahun terus - senang

sonata anak kancil said...

Rozali : boleh....sebab itu anak kancil punya...bukan anak orang! he3x
tak perasan ke gambar apa tu??? kalau orang tak boleh la...

Aida Ali said...

Hati-hati di jalan raya

sonata anak kancil said...

Aida Ali : terima kasih doa Cikgu Aida...