CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Sunday, June 20, 2010

Cuti sekolah dah habissssss......

cuti sekolah dah habisssss..........


esok mula sekolah...

petang tadi dah tengok2 kasut - dah ngelap2 - dah kiwi2 kan hitam...dah kiwi 2 pasang....mana satu nak pakai ni??? tengok lah dulu...nak yang tinggi ke @nak pakai yang rendah??? tengok mood esok - bila dah siap boleh pilih mana suka

baru lah terhegeh2 kemas beg sekolah...macam budak2 sekolah jugak...cikgu pun kena kemas beg....tapi sedihnya.............ade budak sekolah tak kisah nak sekolah pun! tengok la esok.....
ade yanag datang berlenggang ( buku bawak sikit je ) - ade rambut tak gunting ( budak lelaki la ni ) - ade pakai kasut tak berbasuh - ade jugak baju tak bergosok - huh macam2 lah budak2 yang nakal ni akan buat....Yang peliknya bila keadaan macam ni mak bapak diorang ni tak kisah ke anak2 nak ke sekolah???

petang tadi jugak hubby tolong mandikan kereta!!! sayang kat hubby - apa taknya dia jugak janji nak basuh - apa lagi kita tuntut la .....

pulak tu hari ni - hari bapa.....kwang  - kwang - kwang....


SELAMAT HARI BAPA 
kepada semua bapa2 yang berada di mana jua

lepas magrib tadi - belanja hubby makan fish & chips kat Merry Brown....best 

anakanda Fatehah tolong gosok baju untuk esok.....keh3x....tk kak...esok gosok lagi ye...he3x 

okey la malam kian larut....
bila larut malam......tara kuca ca ca....baik gi tido le

selamat bertugas semua cikgu.....@ mereka bukan cikgu yang turut sama menghabiskan cuti bersama ahli keluarga -
yang mengambil kesempatan bercuti sempena cuti sekolah


14 comments:

sI tEDI said...

Selamat bersekolah esok cikgu.

Saya pun setelah cuti dari hari rabu rasa liat sikit.

hehehehe

zulkbo said...

HA HA..
Selamat mulakan kerja
buat para guru..moga lebih
bersemangat...
-----------------
Salam bertandang
moga kita semua
di berkati Allah
جزاك اللهُ خيراً‎

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

kalau pakai kasut tinggi
boleh ke naik turun tangga
he he

selamat berkerja

kesian hubby
hari bapa kena kerja lebih
he he

Wassalam

sonata anak kancil said...

SiTedi : dah lama cuti naik syok pulak...he3x

sonata anak kancil said...

Zulkbo : terima kasih meniupkan semangat berkobar2 untuk terus bekerja

sonata anak kancil said...

Rozali : W'salam...tinggi pun 2 inci je...sebab esok ade assembly
( perhimpunan rasmi )...pas tu nak jalan naik tangga turun tangga pakai kasut rendah 1 inci...he3x

piewahid said...

selamat kembali bertugas cikgu...
semoga ceria
(walaupun depan rumah becak teruk)

sonata anak kancil said...

Piewahid : habis la kotor tayar kereta ku!!! tapi kena gagahkan jugak la nak ke sekolah esok walaupun hati bengkak

manzlie said...

salam cikgu sonata..


selamat Pagi cikgu....

rindukan ucapan camtu...

waslam

Jejaka Desa said...

Selamat bertugas semule.

Kak Nora said...

Selamat kembali ke sekolah. cg.Ooh agak sudah juga nak 'set the clock back again' setelah cuti agak panjang.

ONE ZABA said...

kerjaaaaaaaaaa.........

nadz said...

Assallamualaikum Cikgu Sonata,

Rajinnya anakanda Fatehah gosok baju mak dia...pasti mak dia cikgu sonata tu ada beli ole-ole yang best-best dari China.
Selamat kembali ke sekolah cikgu..macam mana depan rumah..masih tak selesai lagi ka kerja-kerja tu..Sabarlah

Aida Ali said...

Selamat menjalankan tugas-tugas rutin kita. Heee... bestnya dapat pi China