CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Sunday, October 25, 2009

Faisal & Fatehah


Hari ini kami sekeluarga telah "berkampung" di UIA

Kerana "meraikan" hari kelahiran kedua-dua anakanda ....

Saban tahun begini la..."jimat" kos....sekaligus, jalan serentak...

Oleh kerana masing2 semua di tempat berlaian -

Sheikh Faisal @ Mohd telah datang ke UIA...

Lepas siap makan - hantar dia balik ke Taylor's Univ.College....

Yang tiada hanya Sheikh Fahd sebab tak dapat bersama kerana tinggal di asrama - semalam petang aku dah lawat dia & beri sebab kenapa tak dapat datang hari ini...

Tahun ni kami berpiknik di tepi kolam ,
somewhere kat tempat festival konvo tempohari...

Datang bersama meraikan - Farhan (UIA ) , Farahin ( KMS ) ,
Ayeen ( UIA ) & Aween ( Kolej UIA ) -
anak mak-pak lain dari Sabah - dia orang ni sisters &
Ika - (Selangor ) - housemate Aween


Selepas hantar Mohd - hantar Farahin ke KMSeremban - 6 petang tiba rumah



Umi & abah sentiasa mendoakan kejayaan anakanda -
semoga kalian menjadi anak yang soleh & solehah -
cemerlang di dunia & juga di akhirat


20 comments:

maiyah said...

selamat hari jd pd f&f

LiNda said...

Beshh.. ramainya ...meriah sungguh .

ada makan-makan lagi ..

Happy birthday utk kedua-duanya.

Melihatkan kemesraan Akak sekeluarga, menambahkan lagi rasa teruja and bersemangat menunggu anak2 saya membesar .

xiiinam said...

Selamat Hari Lahir untuk anakanda berdua......





......dah besar-besar ya anak Sonata...bijak-bijak pula tuAlhamdulillah..

ONE ZABA said...

selamat semua hari buat semua...

chekdenoor said...

Selamat hari lahir ..... setiap parent memang mengharapkan anak-anak mereka membesar dengan baik dan berjaya..... mudah-mudahan ....apa yang diharapkan akan menjadi kenyataan.

Aidil Fadzil said...

Salam, alhmadullilah rupa-rupanya masih harmoni alam ini, saling memerlukan di antara satu sama lain. inilah sebuah kehidupan yang bahagia. Tahniah dalam mendidik dan memberi bimbingan ke arah keluarga yang ideal.

daydeck86 said...

SELAMAT HARI JADI FAISAL & FATEHAH
SEMOGA SUCSESS SELALU

Yunus Badawi said...

selamat ulangtahun kpd F&F berdua.

Semalam saya ke UIAM sekejap ikut Hazwan ambil buku di asrama dia. Kalau tahu awak ada kat sana boleh tumpang sekaki hehehe

sonata anak kancil said...

Maiyah : terima kasih bagi pihak anak2

sonata anak kancil said...

Linda : Masak bukan sodap beno...tapi dah semua ada - bukan main seronok lagi - makan kurang
( makan gak ) - banyak bercerita!!!macam2...biasa gini la...anak2 le ni - ingat bukan main tarikh begini

sonata anak kancil said...

CkLah : terimakasih untuk anakanda

apa tak besarnya anak2...jodoh cepat, rezekipun cepat!!!( ada sebaya saya dah bercucu!!!)- saya lambat lagi le...

sonata anak kancil said...

OneZ : terima kasih ....F & F ni yang gi rumah ko hari tu...

sonata anak kancil said...

Chekdenoor : terima kasih,semoga harapan kita semua, anak2 kita menjadi orang yang kita harapkan

sonata anak kancil said...

Aidil Fadzil : W'salam , terima kasih-dah besar2 gini pun , anak2 kita kena pantau dan perhati2kan & juga sentiasa bertanya khabar mereka.

sonata anak kancil said...

Daydeck : terima kasih bagi pihak anakanda

sonata anak kancil said...

Yunus Badawi : terima kasih bagi pihak anakanda - betol la, kalau tahu aku roger ko...sebenarnya aku tak nak ganggu ko hujung minggu ni...mungkin balik kampung ke..tak nak susah2kan ko sekiranya aku roger ko....Kalau dah dalam UIA semalam - sure boleh join sama!!!

n@m@n said...

wah..jimat kos boleh wat serentak..hehe

hepi besday 2 them :)

fatehah said...

"apa tak besarnya anak2...jodoh cepat, rezekipun cepat!!!( ada sebaya saya dah bercucu!!!)- saya lambat lagi le..."


ehh.mcm mengidam nak cucu je?
hahaha!

terima kasih semua.hee :)

sonata anak kancil said...

fatehah : kalau ade apa salahnya! better fast than late!he3x

sonata anak kancil said...

Naman : nanti lagi jimat - kita ajak Wan Aniq Darwisy!