CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Tuesday, October 6, 2009

GOOD LUCK....ALL THE BEST

kepada semua calon PMR 2009
seluruh Malysia

cikgu
ucapkan


Majlis Restu


15 comments:

Aidil Fadzil said...

Salam...Semoga betul-betul direstui. InsyaAllah kejayaan itu menjadi milkinya.

LiNda said...

Syahdu sungguh .

Mohon restu dan doa dari Guru agar diberkati dan tenang ketika menjawab soalan peperiksaan.

Actually, Guru2 dan ibubapa lebih berdebar-debar kann...

cHeRyNa PiReS said...

good luck utk adik2 pmr...hidup baru nak bermula:)

ONE ZABA said...

semoga segala usaha murni itu beroleh rahmatNya.

atty's said...

salam sonata..tq mendoakan ..

semoga semua yang mengambil peperiksaan berjaya dgn cemerlang,...amin

LotsOfLove-Pearls said...

Gud luck to all..

noor afzan said...

cikgu jaga dewan pekse hari nih yer..
mesti macam2 ragam kan..
ahaks~

n@m@n said...

restu jgn tak restu..

yg nakal pun turut memohon restu..

yg sakitkan hati kita pon dtg memohon restu..


good luck for all of them!!!

xiiinam said...

Semoga anak-anak kita dilapangkan hati....

chekdenoor said...

Salam,

tahun ni...anak bongsu chekdee dok kat tg4...so..tak ada exam besar..... tahun depan..baru sibuk memantau tahap maksima.....

Restu ibubapa dan guru-guru penting agar pelajar mendapat rahmat dan keberkatan sepanjang exam.

Yunus Badawi said...

Salam. Semoga pelajar2 sekolah awak mendapat keputusan yg cemerlang.

sonata anak kancil said...

Aidil Fadzil

Linda

Cheryna

One Zaba

Atty's

LotsofLove

Noor Afzan

Naman

CkLah

Chekdenoor

YB

Sebagai guru - tiada yang akan menggembirakan melainkan kejayaan anak didik yang cemerlang di dalam peperiksaan awam....Saya selalu / mengingatkan murid - belajar-belajar dan keberkatan ilmu itu - restu ibubapa & guru...semoga anak2 rakan maya yang menduduki peperiksan UPSR/PMR/SPM/STPM beroleh kejayaan yang cemerlang lagi memberansangkan! InsyaAllah.

Bapak said...

baguslah sekarang ni ada majlis restu. masa Bapak dulu xde, cuma solat hajat ngan ceramah motivasi...

sonata anak kancil said...

Bapak : ada juga buat...zaman akak lagi la tak ade langsung - pandai ko la nak periksa!

SAHAR MISRON said...

Good luck, semoga sama-sama berjaya...