CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Wednesday, August 12, 2009

Suke nya Hari Ini......

Hari ini dalam sejarah....



Sekadar berkongsi perasaan bangga & gembira......
*
*
*
*
*
*

Hari ini : Sekolah aku di nobatkan sebagai penerima ....................
*
*
*
*
*

ANUGERAH SEKOLAH CEMERLANG
PERINGKAT KEBANGSAAN TAHUN 2009 !


***********************************************************************************

Di ruang maya ini - aku merakamkan jutaan terima kasih
kepada seluruh warga sekolah ku dari semua lapisan staf - guru - staf sokongan - pekerja swasta - pengawal keselamatan sekolah -
pihak pengusaha kantin & semua murid
yang telah bersama2 merealisasikan kejayaan sekolah ini !

Ini merupakan anugerah tertinggi dalam kecemerlangan sekolah


Bulat air kerana pembentung
Bulat manusia kerana muafakat


Hati gajah sama dilapah
Hati nyamuk sama dicicah


Yang berat sama dipikul
Yang ringan sama dijinjing







15 comments:

haiza najwa said...

tahniah..tntu ko salah satu drpd katalisnye. Sorang yg berkaliber mcm ko ney..mmg lyk jd pendidik bangsa

a kl citizen said...

tahniah...
bukan mudah mendapat anugerah tersebut....

Bapak said...

Tahniah!

n@m@n said...

tahniah..tahniah...sekolah saya kali ke2 dicalonkan tahun ni..tak tahu bila resultnya

kakpah said...

tahniah. Sudah sepatutnya semua warga sekolah berasa sungguh gembira.

ONE ZABA said...

tahniah buat semua warga sekolah itu...

chekdenoor said...

Tahniah..... wah sure naik semangat semua warga sekolah untuk terus menabur bakti sebaik dan secemerlang yang boleh.

Tahniahhhhhh

sonata anak kancil said...

haiza najwa : terima kasih - aku antara orang seawal di sekolah ini dibuka - jadi kemajuan sekolah ini, aku tahu segala2nya.

KL Citizen : terima kasih - seingat saya ada 3 / 4 tahun berturut2 dicalonkan....tapi tahun baru dapat.

Bapak : terima kasih - bagi pihak sekolah

Naman : result dah keluar tu! 18 hb ni pengetua pegi KL kat UPM (kalau ada rezeki saya pun akan pegi jugak...)

kakpah : terima kasih - jadi satu penyuntik terus teru s cemerlang

One Zaba : terima kasih - sebenarnya "letih" nak jadi sekolah cemerlang ni...

chekdenoor : terima kasih - begitu la hendaknya....nampak nya cikgu semakin bersemangat...

noor afzan said...

tahniah sis..
bangga la dengan kamu~
usaha lagi next year~

sonata anak kancil said...

Noor Afzan : terima kasih...bila dah macam ni - kena maintain !

mknace said...

tahniahhhh

aibiwai said...

TAHNIAH ! Bukan senang nak dapat tu. Bolehlah kami buat lawatan ke sana.
Hai,mknace pun ada ke, itu kawan lama tu.

sonata anak kancil said...

mknace : terima kasih!

sonata anak kancil said...

Aibiwai : terima kasih - sila -sila....kekuatan kami adalah
pasukan muzik - koir - gampelan - caklempong - gendang pacik! kami sudah pergi sampai ke peringkat komanwel / asia pasifik baru2 ni...
( meeting menteri2 pelajaran komanwel /asia pasifik )

sonata anak kancil said...

Aibiwai : hai, sudah jumpa kawan lama? mknace ? jumpa jangan tak jumpa...