CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Saturday, July 23, 2011

tukar rancangan tak sampai 24 jam...

dalam masa tak sampai 24 jam - tukar rancangan

semalam - cadangnya kabinet buku kat luar nak dibiarkan untuk letak macam2 khazanah tool-kits hubby dll,
tapi bila datang tukang perabot (sebab alih perabot2 dlm bilik bawak ke tingkat atas ) - disarankan kabinet tu dibukak sebab anai2 dah makan dalam ! nampak cantik diluar - tapi dalam dinding kabinet sudah ada yang dimakannya....diaekor (bukan diaorang ) kata Ayah Zain ! sudah gigit buku dan papan kabinet !!! hu3x....habis nak kata apa lagi - bakau aje le ! kata orang Melaka ( bakar )




  dah ditanggalkan kabinet yang terletak di sini
punyalah dasyat haiwan anai2...kuat sungguh giginya - boleh makan kertas & kayu !
Ajaib sungguh ciptaan Illahi ini...

Rancangan ditukarkan untuk menaikkan sebahagian dinding batu-bata seperti tiang ini...

dan alihkan sliding door yang sedia ada.....renovate lagi !!!

tahun ni bolehlah beraya dengan gaya penataan baru...he3x


8 comments:

Nur-nba said...

Salam. Satu bilik di sekolah Nur pun turut diserang anai2 ni. Memang hebat ciptaan Allah, kecil sahaja haiwannya, tapi mampu kita tak senang duduk..

sonata anak kancil said...

kalau kat sekolah lagi lah macam2
ada ! mak menti pun banyak !
(terutama ada yang menyediakan tempat tinggal nya!...he3x)

IMANSHAH said...

wah seronoknya, rumh dikampung juga tahun ni renovate

sonata anak kancil said...

Imanshah : raya sakan noooo....

Rozali said...

Assalamualaikum Cikgu Sonata

kena dtg niii
nak tenguk apa yg di renovate..
he he

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK

Wassalam

Ayah Zain said...

salam sak

umah mrszain kat melaka tu pun kena serang ngan anai dua tahun lepas. sekejapan aje kerja dia ekor tu heheh.
sebuah almari az bako. lepas tu cari pest control.

sonata anak kancil said...

Rozali : w;salam - ohhh sure...you're welcome !

selamat menyambut ramadhan almubarak juga

sonata anak kancil said...

Az: ni lagi best Az - anai2 menyerang macam gi berperang ! ha3x....habis dah kena bako semalam