CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Sunday, July 10, 2011

Kematian itu PASTI....

10 Julai 2011 M
8 Syaaban 1432 H

Malam semalam terima call dari mak sedara hubby -
 pak sedara ( abangnya - Hj Abd Rashid) masuk ICU di Hospital Pakar Puteri, JB

*
*
*
lepas subuh 6.30 pagi tadi kami sekeluarga pergi ke JB

sempat ziarah sehingga lebih kurang jam 9.30 pagi - okey
*
*
*
9.50 kami keluar  - nak pergi ke rumah anak pak sedara ni di JB
- call anak sulungnya - tanya jalan mana nak ikut
- tak apa lah - abah dah tak ada !
Innalillahhiwainnailaihirajiun
*
*
kami pun masuk semula parking  hospital 
*
*
*
just within 10 - 20 minutes - 
allahyarham menghembuskan nafasnya yang terakhir ( 71 tahun )
*
*
*
kami terus pergi ke Kluang - 
jenazah sampai 
& semua pengurusan dijalankan
selamat disemadikan di kampungnya sebelum fardhu Asar 
*
*
*
kami sampai ke rumah 6.30 petang tadi
*
*
*
Al-fatihah - Semoga Allah swt mencucuri rahmatNya ke atas roh allahyarham - Amin 

12 comments:

IMANSHAH said...

Takziah, semoga roh dicucuri rahmat

al-lavendari said...

Innlillah .. takziah dari saya.

kita juga tidak terkecuali .. pasti akan di jemputnya.

abadi romeo said...

Takziah dan Al Fathihah

rezeki said...

AL FATEHAH

salam takziah dari saya

zulkbo said...

salam takziah dari saya..
semoga Allah mencucuri rahmatnya
ke atas roh arwah..Al-Fatihah

ahmad humairi said...

al fatihah,

kita kan menyusulinya.

::FAIZ FARISH:: said...

takziah

Kak Imun said...

Takziah buat keluarga allahyarham...

Bapak said...

takziah...

al-Fatihah...

indahhouse said...

salam kak sonata,
takziah atas kehilangan bapa saudara. Moga rohnya dicucuri rahmat dan bersama para salihin.
bukan mudah melihat kehilangan. dan kematian itu pasti..

Zaitun said...

Al-Fatihah dan takziah buat keluarga.

Cikgu Ma said...

assalamualaikum kak sonata
innalillahi wa inna ilaihi raji'un
al fatihah untuk allahyarham Rashid
salam takziah utk akak sekeluarga
p/s;tqvm sudi add blog peribadi saya di sidebar akak