CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thank You For Dropping By & Feel Free To Be Part Of AGK

Tuesday, July 12, 2011

cuti sakit pulak....

cuti hari ni...terpaksa cuti...sejak hari ahad dari melaka - jb - kluang - melaka - aku tak cukup rest & makan tak tak cukup ! patutlah obes semacam jee....he3x....biasanya kerje waktu2 ni...ingat nak rest lepas breakfast...makan ubat...tak boleh pulak sebab kurang biasa - jap lagi - aku nak hantam tidur la! sejak semalam kepala agak berat...sakit....semalam pergi sekolah - tapi muka moyok ! letih bagai - petang semalam pegi klinik....tension kot? letih kot ? bla - bla - bla.....you jaga2....now tahap berjaga2....maybe you're too tired.....your pressure at border line ! mak datokkkkk.....takut gua ! so, doktor - very seriuous?
no - you kena rest....aku standby  MC - kalau okey - aku pergi sekolah...hubby kata - kalau dah tak larat - rehat2...kerje - kerje - sakit pun ingat kerje -  mati - baru berhenti ....okey lah....pagi2 subuh - masih tak selesa...masih berat sebelah kepala ni....ngeri - main sakit2 ni....call ofis - okey petang nanti saya datang ke sekolah ! (kalau okey ) - rehat2 lah puan.....okey2....saya nak tidur ni....opppssss...bukan tidur....sekujur tubuh nak baring dipembaringan aje...

               masak bubur herba faiza.....




                                                                                                            

20 comments:

Bapak said...

take a rest Kak Sonata...

::FAIZ FARISH:: said...

nak sikit

zulkbo said...

salam..
bawa la berehat..
moga Allah permudahkan
urusan anda..

Sally said...

Salam,
rehat2 lah ya..
take care..

Wan Nurdiana said...

Bila doktor kasi Mc, rehatlah puas-puas. InsyaAllah, semuanya akan ok nanti. Semoga cepat sembuh!

azlina said...

semuga beroleh rehat yg secukupnya dan di beri kecergasan selepas itu insyaallah

Nizam said...

Badan ter kene rehat juge

luahfikiran said...

SALAM,
REHATLAH BETUL2. DAH PULIH BETUL2, BARULAH BERTUGAS SEMULA !

Nur-nba said...

Semoga Kak Sonata cepat sembuh. Banyakkan berehat ye dan jangan lupa makan ubat.

Nida said...

As-salam..

Semoga Kak Sonata sihat dan pulih seperti sediakala...

p/s: Alhamdulillah, sempat juga Farahin menelefon saya.... ada juga hajat kami nak membawanya berjalan-jalan ke rumah kami.. tapi masalahnya no. phone yg diberi olehnya telah dihilangkan oleh anak saya... Andai kak Sonata jengah ke bumi Albany, minta akak tinggalkan no farahin ye.. terima kasih kak :)

sonata anak kancil said...

Bapak : telah sehat...

sonata anak kancil said...

Faiz : soryyy ...dah habisssss...

sonata anak kancil said...

zulkbo : alhamdullilah sudah sehat

sonata anak kancil said...

Sally : tk....saya berehat...skg dah okey

sonata anak kancil said...

Wan Nurdiana : alhamdullilah sudah sehat

sonata anak kancil said...

Azlina : dapatlah berehat buat seketika...dah okey dah

sonata anak kancil said...

Nizam : agaknya letih sangat hari tu kot....dah okey ni

sonata anak kancil said...

Luahfikiran :w'salam - terima kasih nasihat dato'....alhamdullilah okey dah

sonata anak kancil said...

Nur- nba : alhamdullilah sudah sihat

sonata anak kancil said...

Nida : alhamdullilah sudah sihat...Farahin ada beritahu dia telefon Nida...katanya tempat Nida tak jauh dari apartment nya...nombornya ialah +64220949315